Tekergő68 kérdése:
Az ellenzéki szavazók miért gyűlölik a fidesz szavazókat?
Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 15:20
21/28 anonim válasza:
19 Akkor itt a gyakorin sem jártál a választás előtt, vagy szelektív a látásod.
22/28 anonim válasza:
Arra felhívom a figyelmeteket, hogy választások voltak a Kádár-rendszerben. ezek szerint az is demokratikus rendszer volt.
23/28 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy sehol a világon nem létezik tiszta és igazságos választás.
Mire gondolsz azt illetően, hogy az "eredménye megfelel az a szavazatarányoknak"?
2023. aug. 13. 17:12
24/28 A kérdező kommentje:
Igen, voltak, de annak semmi korlátozó hatalma nem volt. A jelenleginek van. mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a választások előtt hatalmas pénzosztásba kezdtek.
2023. aug. 13. 17:13
25/28 anonim válasza:
Na akkor ebből elég. Legyetek boldogok ebben a demokráciában.
Tragédia!
26/28 anonim válasza:
#21 Jártam a gyakorin is választás előtt de ilyent tényleg nem olvastam, hogy az ellenzékiek fel akarnának akasztani, vagy Dunába lőni fideszes szavazókat. Ha ilyent láttam volna, bizonyára azt is mélyen elítéltem volna. Elszámoltatást akartak, de nem a Fidesz szavazóit akarták elszámoltatni, hanem a korrupt politikusokat. De fölakasztani, Dunába lőni még őket sem akarták, nemhogy a szavazóikat. Ráadásul, akire én szavaztam, az a jobb és baloldali POLITIKUSOKAT egyaránt el akarta számoltatni.
27/28 anonim válasza:
Balszerencsétekre nem felejtettük el, hogy igenis sok ilyet írtatok, aztán még meg is voltatok sértődve, mikor egy idő után törölgetni kezdték a gyilkolással fenyegető válaszaitokat. Ez az igazi arcotok, úgyhogy nem kell a hiszti, amiért nem jöhettek vissza.
28/28 anonim válasza:
Tetszik, hogy már a fideszes szavazók is tudják, hogy bűnrészesek. De ne aggódjatok, sajnos a nagy részetek elszámoltathatatlan lesz a rezsim bukása után. Pedig kijárna börtönben annyi év, amennyit a fidesz volt hatalmon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!