Az ellenzéki szavazók miért gyűlölik a fidesz szavazókat?
Te kevered a korrupciót a diktatúrával. :) Javasolom, hogy nézz utána a fogalmaknak. És megsúgom, a demokrácia is korrupcióra épül. :)
Diktatúra pl. az, ahol békés tüntetőket vernek és gumilövedékkel kilövik a szemüket. Diktatúra az, ahol megjelenik a fekete autó, kipattannak belőle, rád rúgják az ajtót, elrángatnak, megvernek, 2 napig haza sem engednek, kirúgatnak az állásodból, stb.
A jelenlegi Magyarországon távolról sincs diktatúra. Aki mást állít, szánalmas és jó dolgában picsog.
#10 érdekes, hogy ebben a pillanatban megnyitottam OV facebook oldalát, és az utolsó hozzászólásnál 21ezer, a másodiknál 39ezer, a harmadiknál 11ezer hozzászólás van. :)
Tehát jó ballibsi szokás szerint hazudtál. :D
Árvizvédelmi posztja alatt 2151 komment van, amire rákattintasz, és láss csodát cenzurázva van....
Hazug fideszes.
Akkor - a fogalom tisztázása céljából - olvasd el ezt:
A lényeget ide másolom:
A diktatúra vagy parancsuralom, önkényuralom olyan kormányzási forma, ahol egyetlen vezető személy (diktátor) vagy csoport (pl. párt, junta, család) minden hatalmat abszolút módon gyakorol, anélkül, hogy bármilyen törvény vagy intézmény korlátozná ebben.[1]
A hozzászólásodat nem minősítem se szánalmasnak, se picsogásnak, ami a jó dolgodban keletkezett.
Demokratikus választáson nyert a jelenlegi kormányzó párt, ezt az Ebesz is elismerte. Tudom, hogy savanyú a szőlő, hogy 4. alkalommal is 2/3-addal nyertek és az összellenzék a kanyarban sincs. :) Én sem tartom jónak ezt, hogy töketlen az ellenzék, mert az lenne a jó, ha erősek lennének. De amíg az ellenzéki szavazók előbb nem váltják le ezt az ellenzéket, addig marad a fidesz.
Ez nem egy poszt! Ez a diktatúra definíciója. (Ez határozza meg, hogy mit jelent ez a fogalom.)
A kérdés tehát az, hogy van-e olyan törvény vagy intézmény, ami korlátozza a nagy ember abszolút hatalomgyakorlását.
„Esküszöm ezen az oldalon MINDIG az panaszkodik akinek kevesebb oka van rá.”
Ki panaszkodik?
„Amikor a fidesz nyert, a legtöbb fideszes ugy ünnepelt, hogy konkrétan kiröhögték a saját jövőjüket féltő balosokat, attól zengett a net is, és a való világ is hogy na, eltakarodtok végre, hazaárulók???”
Nagyon sokan belengették, hogy ha Orbán nyer, akkor elmennek. És én hazaárulónak soha nem bélyegeztem senkit. Itt az oldalon is többnyire a fideszesek vannak hazaárulónak bélyegezve, az imént volt egy (azóta már törölt) kérdés, hogy fidesz szavazónak lenni egyenlő hazaáruló féregnek lenni.
„Néha még szó szerinti gyűlöletbeszédekek is kiírtok erre az oldalra, hogy a balosoktól el kéne venni a munkahelyeket, meg listát kéne vezetni róluk meg hazaárulóként kéne őket kezelni...”
Én ilyennel nem találkoztam még. De ilyet senki nem gondolhat komolyan, lehet hogy balos trollok írják ki.
„Az,hogy néha ostoba tanulatlan vidékieknek hívnak titeket, messze nem akkora gciség, mint konkrétan kárörömöt érezni mások rossz sorsa iránt, és drukkolni, hogy legyen csak még rosszabb annak aki mást gondol mint ti.”
Az ellenzékiek is kárörömöt éreznek. Olvastam nem egyszer, hogy az vigasztal, hogy a fideszesek fogják a legnagyobbat szívni, mert ők a legcsóróbbak. Meg mi már rég külföldön leszünk. A hülye fideszes csak a krumpliért szavaz, de majd befagy a segge télen, haha.
„Plusz ez az ostoba tanulatlan vidéki "sértés" csak simán egy ténymegállapítás,hiszen tényleg a többségetek az.”
Akkor az is ténymegállapítás, hogy az ellenzékiek többsége is ostoba, tanulatlan vidéki.
„Minek megsértődni ezen?”
Igazad van, én nem is szoktam megsértődni rataj. És elvárom, hogy a b*zik se sértőtjenek meg, ha leb*zizzák őket.
„Nektek mindent szabad az ég világon, úgy tiporhattok sárba másokat ahogy akartok, és annyiszor választhattok meg egy mindenkire káros kormányt ahányszor csak akarjátok, de a másik oldal kussoljon, mert nektek nem esik jól a gyűlölet?”
Én nem mondtam, hogy kussolni kell, én csak érdeklődtem, hogy miért gyűlöltök minket.
„És írod hogy te nem vagy ilyen, ami oké. De van szemed, nem? Mert te is láthatod, hogy mit művel a te oldalad, nem?”
Én úgy látom, hogy az ellenzéki oldal jobban műveli ezt.
„Na mindegy. Száz szónak is egy a vége, az ellenzékben sosem volt akkora gyűlölet, mint amekkora a fideszesekben van.”
Én az ellenkezőjét tapasztalom, legalábbis itt az oldalon. Volt is erről szavazás itt az oldalon:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
„A diktatúra vagy parancsuralom, önkényuralom olyan kormányzási forma, ahol egyetlen vezető személy (diktátor) vagy csoport (pl. párt, junta, család) minden hatalmat abszolút módon gyakorol, anélkül, hogy bármilyen törvény vagy intézmény korlátozná ebben.[1]”
Akkor Magyarországon nincs diktatúra, hisz a választás intézménye korlátozza ebben.
#8 Hol olvastál te ilyen marhaságokat "balosoktól"? Mert én sehol, de úgy látszik én olyan helyeken nem járok, ahol ilyen hangnemben folyik a "vita".
Én egyébként azokat a Fidesz szavazókat akik tudatlanságból, vagy megfélemlítettségből a saját érdekeikkel szemben szavaznak a Fideszre, nem hogy nem gyűlölöm, hanem még a legőszintébben sajnálom is.
Te tényleg elhiszed, hogy a választás hazánkban tiszta és igazságos, eredménye megfelel a szavazatarányoknak? Vagy csak ezt kell írnod.
(Nem tudom, hogy melyik a rosszabb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!