Miért söprik, söpörték már anno is a nagy pártok (FIDESZ/MSZP) szőnyeg alá a cigány-kérdést? Hiszen egyre nyilvánvalóbb, hogy a népnek már elege van a cigány bűnözésből.
Milyen megoldásod van rá? Hallgatom
Olyat írjál ami nem ütközik emberi jogokba (nem én találtam ki ezt a fogalmat), nem kerül sokba, könnyen megvalósítható!
XD LOOOOOOL
ne használd a cigánybűnözés szót, az olyan csúnya, meg nincs is, inkább írd hogy romacsintalanság.
-irónia-
A cigány asszony kiordítja a férjének:
- Gazsi, hozd be a zöldséget a kertből!
- Nem tudom.
- Oszt mért nem?
- Mert a szomszéd kint van a kertben.
Romacsintalanság :D :D :D hát ez büntet! :D :D :D
Vuvuzela: A segélyezésen kellene változtatni elsősorban. Pl. Közmunkához kötni, aki nem dolgozik ne is egyék alapon. Ha ez nem lehetséges,akkor szegregációval: oldják meg maguk a megélhetést!
- Miért nem szeretik a cigányok a Szovjet zászlót?
- ???
- Mert sok rajta a szerszám.
Szerintem azért nem,mert ha egy párt kimondja nyíltan,hogy pl. megdolgoztatjuk a cigányokat,a segélyt közmunkához kötjük,aki nem fog dolgozni ne is egyék,stb. ,akkor nem fognak sokan(cigányok) rá szavazni...És hogyha ilyen dolgokat csinálna egy párt,ami ugye félti a hatalmát, sok szavazót elvesztene,mert ugye lassan már nem a cigányság lesz a kisebbség...
Szerintem...
"Milyen megoldásod van rá? Hallgatom
Olyat írjál ami nem ütközik emberi jogokba (nem én találtam ki ezt a fogalmat), nem kerül sokba, könnyen megvalósítható!
XD LOOOOOOL"
Gázkamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!