A tömeges filippinó betelepitések végett, lesz érzékenyités a magyar akksigyárakban?
Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 07:05
11/20 anonim válasza:
Nem lesz. Át lesznek nevelve mélykeresztényi magyarnak és magukra tetováltatják Tóth Gabika képét.
12/20 A kérdező kommentje:
11, Ez a válása előtti, vagy utáni Tóth Gabi kép lesz-e és domina jelmezben lesz ábrázolva?
2023. aug. 11. 08:03
13/20 anonim válasza:
Erre a kérdésre még várjuk a választ a pártközpontból, addig is Gyurcsány.
15/20 anonim válasza:
14: Inkább kérdezőnek kéne magyarul jól megtanulnia, mert a filippinók hamar le fogják pipálni.
16/20 anonim válasza:
Neked nagyon beakadtak ezek a transzok, szerintem nem sok jön ide.
17/20 A kérdező kommentje:
15, dehogy kell elég nekem angolul tudni, abból is megélek, viszont a magyar homofóbok nem tudom, hogy fognak a fülöpszigetekiekkel kommunikálni.
2023. aug. 11. 08:40
18/20 anonim válasza:
17# Majd felvesznek NER lovagok fiait, lányait, talpnyalóit fordítónak.
19/20 anonim válasza:
Megint előbújt a filippínós hülyegyerek....🤯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!