Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Unióból kirughatnak bennünket...

Unióból kirughatnak bennünket ha nem tejesitjük a feltételeiket?

Figyelt kérdés
2023. aug. 10. 17:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem.
2023. aug. 10. 17:34
 2/20 anonim ***** válasza:
19%

Nem, de el fogják érni, hogy a kormány megbukjon, ha nem változtat.

Vagy mikor már éhezik a nép Rákosi Viktor és népnyúzó kormánya és a kamu ellenzék miatt, akkor indul az akasztás.

2023. aug. 10. 17:38
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
Milyen feltételeket, kérdező?
2023. aug. 10. 17:39
 4/20 anonim ***** válasza:
24%

Ember egy feltétel van, hogy a kínai orosz török trójai faló orbán, aki csak zülleszt uszít vétóz mindent az unióban, takarodjon el a tolvaj mocskos bandájával és a közmédia legyen szabad.

De felismerték az EU-ban 10 év után, hogy ez nem fog menni.

Így repülünk mi az UNIO-ból, nem nézik ki ostoba fidesz drukker ki nem. Mindenki megy. Várható időpont 2030-2032 között, a NATO-ból is, bár az nekünk mindegy katonai szempontból, ha az ukrnok kiűzik az orkokat és felvételt nyernek a NATOba és UNIOba.

Azért kíváncsi leszek úgy 15-20 év múlva a mai csúcsfideszesek pofájára, hogy Ukrajna előttünk lesz mit szólnak majd :DDD "Mert a ZUNIÓ nekik adta a magyaroknak járó PÍNZT!!!!"

2023. aug. 10. 17:52
 5/20 anonim ***** válasza:
0%

Mit kell lepontozni azon, hogy megkérdeztem milyen feltételekre gondol a kérdező?

Már kérdezni is tilos?

Ennyire már ne legyetek ostobák. Vagy túl nehezet kértem?

2023. aug. 10. 17:57
 6/20 anonim ***** válasza:
54%

#4 "Azért kíváncsi leszek úgy 15-20 év múlva a mai csúcsfideszesek pofájára, hogy "

Hát, én meg már látom előre a te "pofádat" milyen is lesz a következő választás éjszakáján, meg aztán majd 2026-ban is. Savanyú, nagyon, nagyon savanyú.

2023. aug. 10. 17:59
 7/20 anonim ***** válasza:
43%
Nem, mert az EU-nak szüksége van ránk az olcsó munkaerő, illetve a selejtes áru felvevőpiaca miatt.
2023. aug. 10. 18:16
 8/20 anonim ***** válasza:
26%

6

Savanyú???? Én már csak röhögök ezen pajti :DDD Ausztriából :DDD

7

Ezt az ócska dumát mondogatjátok magatoknak???? Hát ott lesz egy 40 miliós ország, Ukrajna te csúcsfideszes, az úgy 4X magyarország :DDD Lesz munkaerő dögivel :DDD

2023. aug. 10. 18:23
 9/20 anonim ***** válasza:
37%

#BADABUM

Elnézve a trágár, proli stílusodat jobb is hogy elmentél innen. Amikor a butaság párosul az óriási arroganciával....

15 év múlva Ukrajna mint fejlett prosperáló jóléti ország? Belőled maximum egy wc tisztító vagy pincér állást nézek ki, ennyi ésszel.

(jah és nem vagyok Fideszes sem)

2023. aug. 10. 18:31
 10/20 A kérdező kommentje:
3mas ami miatt visszatartják a pénzt. Pl lepjünk az ügyésbe es stb..
2023. aug. 10. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!