Ellenzékiek! Mi a véleményetek arról hogy Orbán Viktor inasba tesz titeket állandóan?
Figyelt kérdés
Én már esküszöm sajnálom ezt a népet annyira szánalmas.
Nem elég a választáson a megsemmisítő vereség, a katásokat is inasba tették, a tanárok is vergődnek....
Komolyan még egy ilyen szolgalelkű nép a világon nincs.
2023. aug. 10. 11:42
11/14 anonim 

válasza:

Semmit nem szólok hozzá, nem én választom meg őt, és leváltani se tudom. Mind ugyanazt az életet éljünk itthon. Van, aki megválasztja, de nem jár vele jól. Van, aki nem választja meg, de pillanatnyilag jól jár vele. Szerencsés vagyok, nem nyomnak el célzottan, és nem függök az államtól vagy az országtól. Bár költözni nem szeretnék, mert annak mindig emberi években mérhető költsége van.
12/14 anonim 

válasza:

Nem teljesen értem az "ellenzékiek" megszólítást a kérdésben, a fideszeseket ugyanúgy "inasba teszik", csak ők még kérik is.
13/14 anonim 

válasza:

Miért az én véleményemet kérdezed róla? Az én véleményem kimerül annyiban, hogy négyévente ellene szavazok. Ennél többet nem vagyok hajlandó foglalkozni a témával.
14/14 anonim 

válasza:

Persze, hogy nem érted, mivel a kérdező hót buta, és még fogalmazni sem tanították meg a megafonos oktatói.😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!