Akik most Orbánra fogják az inflációt, egyetértenek a lezárásokkal és Ukrajna támogatásával?
Nyilván a Fidesz tehet arról az inflációról, ami a forint és az euró között történt az elmúlt években.
Ugyanakkor az árak ennél jóval brutálisabban emelkedtek nyugaton is. Ennek fő oka, hogy a lezárások alatt a gazdaság pénznyomtatásból volt finanszírozva. További probléma, hogy a jogosan támadó oroszok helyett az ukránok mellé álltunk. Nyilván az ukránoknak is megvan az igazuk, viszont az olcsó energia korábban Oroszországból jött.
A Momentum lezárásellenes és oroszpárti lett volna?
"Az inflációt és az árfolyamot csak egy buta fideszes keveri össze."
Az kamu, nálam jobban például senki se rühelli orbaneszkut meg a fiddereket mégse tudom melyik mi.
Sehol máshol nincs akkora infláció, pénzromlás és gazdasági összerogyás, mint nálunk, de a szlovákok és a lengyelek pont ugyanolyan távolságra vannak a háborútól és ugyanolyan lezárások voltak, mint nálunk, úgyhogy igen.
A támogatás jó, Orbán nem.
"Te voltál kint dániában vagy én?"
Én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!