Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik most Orbánra fogják az...

Akik most Orbánra fogják az inflációt, egyetértenek a lezárásokkal és Ukrajna támogatásával?

Figyelt kérdés

Nyilván a Fidesz tehet arról az inflációról, ami a forint és az euró között történt az elmúlt években.

Ugyanakkor az árak ennél jóval brutálisabban emelkedtek nyugaton is. Ennek fő oka, hogy a lezárások alatt a gazdaság pénznyomtatásból volt finanszírozva. További probléma, hogy a jogosan támadó oroszok helyett az ukránok mellé álltunk. Nyilván az ukránoknak is megvan az igazuk, viszont az olcsó energia korábban Oroszországból jött.

A Momentum lezárásellenes és oroszpárti lett volna?

2023. aug. 9. 19:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Nyilván az inflációról nem csak Viktor tehet, a lezárás az nem tudom mi, Ukrajnát megtámadtak támogatni kell.
2023. aug. 9. 19:16
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem értek egyet.
2023. aug. 9. 19:17
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Egy fideszest nem a valóság érdekli, hanem hogy mit mondott a csüngő hasú mert az a tuti a többi az csak Soros, Gyurcsány, melegek, cigányok, háborús infláció, stb.
2023. aug. 9. 19:18
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
#: Szerintem a Covid-lezárásokra gondol.
2023. aug. 9. 19:18
 15/20 anonim ***** válasza:
35%

"Az inflációt és az árfolyamot csak egy buta fideszes keveri össze."

Az kamu, nálam jobban például senki se rühelli orbaneszkut meg a fiddereket mégse tudom melyik mi.

2023. aug. 9. 19:19
 16/20 anonim ***** válasza:
84%

Sehol máshol nincs akkora infláció, pénzromlás és gazdasági összerogyás, mint nálunk, de a szlovákok és a lengyelek pont ugyanolyan távolságra vannak a háborútól és ugyanolyan lezárások voltak, mint nálunk, úgyhogy igen.

A támogatás jó, Orbán nem.

2023. aug. 9. 19:19
 17/20 anonim ***** válasza:
95%
14.covid lezárások nyilván senki nem tudta mi lesz tehát azok abban a helyzetben jók voltak.
2023. aug. 9. 19:21
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

"Te voltál kint dániában vagy én?"

Én.

2023. aug. 9. 19:21
 19/20 anonim ***** válasza:
75%
Igen ha oroszországot legyőznék, a fidesz hatalma is megszűnne, Orbánék menekülnének innen.
2023. aug. 9. 19:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Én nem voltam Dániában.
2023. aug. 9. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!