Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért libsiznek...

A fideszesek miért libsiznek állandóan?

Figyelt kérdés
2023. aug. 9. 07:02
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%

20

Igazából még a te szellemi szinteden is belátható lenne az az valóság, hogy a liberálisok mindenkit kirekesztenek akik nem pont úgy gondolkodnak mint ők.

Igen, a meleg liberálisok még a hetero liberálisokat is homofóbnak bélyegzik. Ez van.

2023. aug. 9. 10:06
 22/41 anonim ***** válasza:
93%

"Igen, a meleg liberálisok még a hetero liberálisokat is homofóbnak bélyegzik."

Erre nézve tudsz bármilyen. De tényleg BÁRMILYEN forrást linkelni? Vagy a kormánypropaganda ment ennyire az agyadra?

2023. aug. 9. 10:11
 23/41 anonim ***** válasza:
0%

22 Ha a valóság neked kevés, akkor menthetetlen vagy.

Eleve nem értem, nektek csak az a valóság, amiről link van?

Például Fodor Gábort a liberálisok elnökét már nemegyszer homofóbozták le, mert eltérő véleményt akart megfogalmazni.

DE ez a ti debil játékotok:

Az internet megírta?

Van link?

Ja ez? ez hazugság

Komolyan, mint a dedóban.

2023. aug. 9. 10:17
 24/41 anonim ***** válasza:
90%

23

Nem azt mondtam, hogy a magukat liberálisnak vallók körében nincsenek idióták. Mint ahogy a konzervatívok körében is vannak TÉNYLEG nácik.

De akkor Fodor Gábor a te olvasatodban mi? Hiszen ő egy olyan liberális, aki nem szélsőséges... Íme, saját magad döntötted meg a szalmabábos érveidet.

2023. aug. 9. 10:27
 25/41 anonim ***** válasza:
0%

24

Szóval, név szerint kik a nácik? Linket kérlek.

2023. aug. 9. 11:57
 26/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem, ha valaki ostoba, mint szegény 24-es és ezt leírom, azt miért kell törölni? Hisz nem tehet róla...
2023. aug. 9. 11:58
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
2023. aug. 9. 14:44
 28/41 anonim ***** válasza:
49%
27 látom megvan a színvonal:) ez szerintem még a dk-ba is kevés...
2023. aug. 9. 14:45
 29/41 anonim ***** válasza:
28 Színvonalról beszélni a magyar politikai rovatban azért egész bátor, lehet okkal röhög rajtatok a fél világ. Ostoba ember ostobáz, az külön vicces. XD Mielőtt nekem is megmondod a frankót, én nem politizálok egyáltalán. Az a nyugdíjasok és habzó szájú alsó néposztály sportja.
2023. aug. 9. 17:01
 30/41 anonim ***** válasza:
49%

29 Én sem politizálok, a libsiket szívatom kicsit.

Bár az a megérzésem, igazából te egy alsó néposztály beli nyugdíjas vagy, aki épp függetlennek álcázza magát:) Gyengus.

Mielőtt válaszolnál, bár nem politizálsz, de itt vagy, hozzászólsz, neked minden jó, bárhogy döntenek a többiek. Fejlett intellektusra vall.

2023. aug. 10. 08:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!