A fideszesek miért libsiznek állandóan?
20
Igazából még a te szellemi szinteden is belátható lenne az az valóság, hogy a liberálisok mindenkit kirekesztenek akik nem pont úgy gondolkodnak mint ők.
Igen, a meleg liberálisok még a hetero liberálisokat is homofóbnak bélyegzik. Ez van.
"Igen, a meleg liberálisok még a hetero liberálisokat is homofóbnak bélyegzik."
Erre nézve tudsz bármilyen. De tényleg BÁRMILYEN forrást linkelni? Vagy a kormánypropaganda ment ennyire az agyadra?
22 Ha a valóság neked kevés, akkor menthetetlen vagy.
Eleve nem értem, nektek csak az a valóság, amiről link van?
Például Fodor Gábort a liberálisok elnökét már nemegyszer homofóbozták le, mert eltérő véleményt akart megfogalmazni.
DE ez a ti debil játékotok:
Az internet megírta?
Van link?
Ja ez? ez hazugság
Komolyan, mint a dedóban.
23
Nem azt mondtam, hogy a magukat liberálisnak vallók körében nincsenek idióták. Mint ahogy a konzervatívok körében is vannak TÉNYLEG nácik.
De akkor Fodor Gábor a te olvasatodban mi? Hiszen ő egy olyan liberális, aki nem szélsőséges... Íme, saját magad döntötted meg a szalmabábos érveidet.
24
Szóval, név szerint kik a nácik? Linket kérlek.
29 Én sem politizálok, a libsiket szívatom kicsit.
Bár az a megérzésem, igazából te egy alsó néposztály beli nyugdíjas vagy, aki épp függetlennek álcázza magát:) Gyengus.
Mielőtt válaszolnál, bár nem politizálsz, de itt vagy, hozzászólsz, neked minden jó, bárhogy döntenek a többiek. Fejlett intellektusra vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!