A fideszesek miért libsiznek állandóan?
Figyelt kérdés
2023. aug. 9. 07:02
11/41 anonim válasza:
Azért lipsiznek mert mindenben a 20-30 évvel ezelőtti önmagukat látják.
12/41 anonim válasza:
Azért érdekes mód - bár ilyen szó nincs is szerintük - mégis egy csomó libsi magára ismer.
Hiába no, ők tényleg az oktatás mostoha gyerekei, mert nincs a bucijukban fogadóegység.
13/41 anonim válasza:
Mert a libsik szerint az USAban demokrácia van ugyebár...
De én inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy mi köze van az amerikai elnöknek a demokráciához? :DDDD
14/41 anonim válasza:
Ez ilyen... Ha azt mondom, lehet, nem kéne mondjuk a természetes vizeinket szarrá szennyezni, akkor egy gyökértelen, hazaáruló, kommunista libernyák vagyok. De ugyanígy, ha megemlítem, hogy szerintem a melegjogi mozgalmak itt-ott egy kicsit túlkapták a dolgot, akkor egy fasiszta, g.cináci, begyöpösödött homofób vagyok. Úgyhogy ennyit erről. Nemcsak a kormánypártiak lettek elhülyítve ebben az országban.
15/41 anonim válasza:
16/41 anonim válasza:
13, akkor ezek szerint a magyar demokrácia hiányát Oroszországban keressük?
17/41 anonim válasza:
Ha valaki normális családi életet akar élni, férfiként nőt feleségül venni, közös gyerekeket nevelni, munkából megélni, sőt még akár vallását is gyakorolni (hacsak nem muzulmán), akkor az homofób, kirekesztő, rasszista és elvakult a csupa tolerancia liberálisok szerint.
18/41 anonim válasza:
17
Nagyon igaz. Egyetlen liberálisnak sincs párja és gyereke. Oh várj...
19/41 anonim válasza:
18
Mondtam én ilyet, vagy csak igazolod a 12-es választ?
Mert azt viszont megerősítetted rendesen.
20/41 anonim válasza:
19
Akkor ezek szerint a liberálisok nácizzák azokat a liberálisokat, akik heteroszexuális kapcsolatban élnek és van gyerekük. Mert akkor ez következik a böffenetedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!