Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnál egy LMBTQ embereket...

Támogatnál egy LMBTQ embereket segítő akciótervet, ami hasonló, mint a CSOK?

Figyelt kérdés
Tehát pl. családi házhoz vagy lakáshoz való jutást segítene pénzügyileg kizárólag meleg párok részére. Pénzt kapna pluszba, aki fogad örökbe gyereket.

2023. aug. 9. 03:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Takarodjon már ki végre az állam a lakáspiacról...
2023. aug. 9. 11:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Is
2023. aug. 9. 12:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Amikor van mindig magyarországon LMBTQ fesztival akkor a világ összes politikusa nem megy ki a fesztiválra. orbán ilyenkor mindig külföldre utazik a battyahoz és szexel vele.
2023. aug. 9. 13:37
 14/16 anonim ***** válasza:
13%

#1 "100-200 ezres gázszámla"

Családi házban lakom, életemben nem fizettem még annyi gázszámlát...250 ezret meg kb 10 évvel ezelőtt kerestem, ami már akkor is kevésnek számított.

2023. aug. 9. 22:52
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Ajánlanék valami szakirodalmat inkább ha annyira érdekel a téma.
2023. aug. 9. 23:25
 16/16 anonim ***** válasza:
41%

Én mint meleg sem támogatom. Szerintem ezek a “támogatások” többet ártanak mint amennyit használnak. Mikor elkezdődött a CSOK akkor sztem legalább annyit ugrottak a lakásárak mint amennyi pénzt kaptak az emberek.

Szerintem sokkal fontosabb lenne hogy ez a pénz arra menjen, hogy jobb legyen az oktatás, legyenek ingyenes táborok, hogy a szülőknek le tudják iskolaszünetben rakni a gyereket és társai.

2023. aug. 9. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!