Melyik volt MZP leggázabb kijelentése?
#3: Na látod épp ez a hozzászolásod bizonyítja, hogy igaza volt. Még megértem mondjuk ha valaki nem értett egyet az elképzeléseivel, hisz nem ugyanazok a prioritásaink. Vagy ha az nem tetszett, hogy szerintem OV egy személyben felelős a háborúért, ahogy az 1-es is írta. De ez a gombázás? Te nem tudsz értelmezni egy egyszerű mondatot, vagy mi bajod van?
"A fideszes szavazók gombák" vs "A Fidesz gombának nézi a szavazóit" nem ugyanaz. Ha nekem felhívja valaki a figyelmemet, hogy figyeljek oda, mert valaki átver, akkor nem az az első dolgom, hogy megsértődök, hogy hogy mondhat ilyet, hanem hogy elgondolkodom rajta. Egy bábu vagy, akit a Fidesz manipulál, ez az igazság.
#8: Ha fogadnom kellett volna, akkor arra fogadtam volna, hogy ezt mondod :) Érzékenyek vagytok, emiatt kiszámítható még a reakciótok is.
De oké, lesz még pár kétharmad és akkor mi lesz? Ettől még nem lesz jobb a kormány, neked sem. Nem te nyersz, hanem a kormány.
Ha nem szembesítelek ezzel, akkor se szavazol másra, szóval tök mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!