Nemzeti érzelműek! Mi a véleményetek a miniszterelnök alábbi kijelentéséről: "Grofó, te vagy a király"?
Nemzeti értelmű vagyok, de nem Fideszes.
Nem tudom mire vélni,hogy a Fidesz az ilyen alja "művészeket" támogat, mint Győzike meg Grofó.
#8 Kezd bebizonyosodni, hogy a fideszesek szókincse a Gyurcsány, Soros, migráns, Brüsszel, LMBTQ, Zelenszkij szavakra korlátozódik le, és még így 13 év korlátlan teljhatalom után is a narancssárga fostengerben pancsikolás miatt is a fenti felsoroltak egyikét, vagy mindegyikét hibáztatják.
Nem csoda, hogy az értelmesebb orszáágok felváltva röhögnek, szánakoznak és szörnyülködnek a magyarokon.
9
Nyilván a jobboldal hibája, hogy 13 év ellenzékiség után ennyit tudtok felmutatni. Gyurcsány-dobrev duót.
Ha röhögnek, max. az ellenzék "teljesítményén" de értelem hiányában ezt aligha fogjátok fel.
Elég nektek, ha LMBTQ parádézhattok egy hónapig, meg vinnyoghattok 4 évekig.
Amúgy igényes ember ad a helyesírásra :) De te baloldali vagy, így megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!