Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nemzeti érzelműek! Mi a...

Nemzeti érzelműek! Mi a véleményetek a miniszterelnök alábbi kijelentéséről: "Grofó, te vagy a király"?

Figyelt kérdés
[link]
2023. aug. 7. 09:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
9: látod, a 10-es nem is érti, hogy mi a probléma azzal, ha mindenre Sorosmigráns a válasz, neki ez elegendő válasz mindenre
2023. aug. 7. 11:31
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

11 Írjátok ki magatokból gyerekek:) ettől többet úgyse tudtok:)

Mi az ellenzék válasza? merazorbán?:))

egybitesek

2023. aug. 7. 11:48
 13/18 anonim ***** válasza:
90%

#10 és #12

Teljesen elfelejted a lényeget: Az, hogy az ellenzék nem tud nyerni és az ország itt ragad Orbánnal, az nem az ellenzék, vagy a mi veszteségünk, mert szerencsére (a magam nevében beszélve) én tanultam nyelveket, piacképes tudást szereztem, és másfél éven belül a HaNyAtLó Nyugatra fogok költözni, ahol az én és a párom fizetése előreláthatóan együtt nagyjából 5 4 és félszerese lesz ugyanazt a munkát végezve mindezt úgy, hogy a lakhatást leszámítva minden egyéb kb 0.7 - 1.2* annyiba fog kerülni (élelmiszerek, szórakozást, szolgáltatások).

Így ameddig mi évente négyszer fogunk menni egzotikus helyekre kirándulni és olyan színvonalban élni, amelyet egy magyar soha életében nem fog megtapasztalni, addig ti annak fogtok örülni, hogy a fizetésetekből azt a tévhitet fogjátok kergetni, hogy az, hogy évente egyszer a prolik által imádott Balaton-Horvátország kombót ha meg tudjátok magatoknak engedni.

2023. aug. 7. 12:02
 14/18 anonim ***** válasza:

5 4 és félszerese:

4-5 és félszerese* mielőtt a helyesírásba belekötnél (mindezt úgy, hogy a mondatot képtelen vagy nagybetűvel kezdeni, az érvelésed és a megfogalmazásod egy általános iskola 3. osztályos gyerekének a szintjével vetekszik és az idióta mosolygós fejekkel próbálod azt mutatni, mennyire nyertes vagy egy olyan szituációban, ahol ha egy kicsit is gondolkodsz (ha tudsz), rájössz, hogy ebben az országban abszolút vesztes vagy, maradsz és leszel a nyugathoz képest. :)

2023. aug. 7. 12:04
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

13 Én és sok ismerősöm itthon tesszük meg ugyanezt, örvendek annak, hogy a hozzád hasonlók elhúznak. Jó utat, remélem mielőbb sikerül.

Egyébként az, hogy az ellenzék nem tud nyerni az az ellenzék hibája....bele kellene tenni a munkát, ha változást akartok.

2023. aug. 7. 12:05
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
14 Ne erőlködj értelmi képességeket színlelve. Nem megy neked. Amúgy nálatok úgy összességében teljesen hiányzik az érvelés szikrája is. Szóval, addig azért lapítanék. Kellemes mosogatást :)
2023. aug. 7. 12:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Proli... mint a fidesz.
2023. aug. 8. 08:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Tezsvírek közt elmegy.
2023. aug. 8. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!