Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Változott a gyakorin való...

Változott a gyakorin való eszme és információ cserék hatására a pártpreferenciád?

Figyelt kérdés
Azért a józan ész mentén had feltételezzem, hogy az egyre durvuló nyugat ellenesség, adók, infláció stb. tükrében senki nem pártolt a fidesz oldalára :)

2023. aug. 7. 18:54
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%

13 éve basszátok el az időt és nem juttok egyről a kettőre, mert a teljes ellenzéknek az IQ-ja összeadva se éri el a 100-at.

Pedig Dobrev egyedül legalább 70.

2023. aug. 8. 13:54
 32/46 anonim ***** válasza:
53%

#30 Az a baj, hogy nektek a magyar eleve idegen nyelv. Még ha csak ostobák lennétek, azon lehetne segíteni, de ellenálltok a fejlődés elvi lehetőségeinek is.

Nem csoda, hogy teli vagytok deviánsokkal, retardáltakkal és kb. mind ugyanannak a 3 mondatnak a megismétlésére vagytok képesek, sokszor azt is szövegidegen módon.

2023. aug. 8. 13:58
 33/46 A kérdező kommentje:

Egy dolgot mégis megtanultatok. A rátok használt jelzőket ami jogos és szakszerű szinte pontosan vissza mondjátok az ellenzékre.

Csak a szátokból nagyon furi agymosott jelzőkkel illetni bárkit is.

2023. aug. 8. 14:18
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk az ellenzékieket agymosottnak nevezni agy hiányában valóban erős...
2023. aug. 8. 14:32
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Nagyképű lekezelés a semmire.
2023. aug. 8. 17:01
 36/46 anonim ***** válasza:
90%

Látod? Gyakorlatilag beismerted, hogy igazam van. Itt volt az esélyed, hogy bizonyítsd az állításod, hogy teljes mértékben megcáfolj engem. Erre mit csináltál? Hát, kb. egy sírással ér fel a kommented. :)

Nézd, az a helyzet, hogy a fideszeseknek a lábmérete nagyobb, mint az IQ-ja. Most visonghatsz továbbra is, de magadat sikerült lejáratnod és még tapsolsz is ahhoz, hogy a kormány elpusztítsa az országot.

Ha kicsit is magyar vagy, akkor az ilyen emberre szokták mondani, hogy hazaáruló, mert az országot érdeke ellen cselekszel.

Értelmes ember nem szavaz a fideszre. Ez 2018-ig még indokolható volt olyan téveszmékkel, hoyg "legalább kormányozni tudnak", csak 2022-re ezek buktak, aki a covid után leszavazott a fideszre, az nem értelmes. Ez tény.

2023. aug. 9. 14:58
 37/46 anonim ***** válasza:
0%

36

Te megint magaddal beszélgetsz kisgyerek?:)

Mondjuk ha a te fajtád kipusztulna könnyebb lenne az élet.

De én rendes vagyok, nem ellenzem, hogy a hozzád hasonlóknak fogyatékos otthonok létesüljenek, állami pénzből. Megkaphatod a napi tejbegrízedet a menzán, ahol tapsikolhattok minden vereség után, hogy milyen értelmesek vagytok.

Ellenzéki párt sosem fog nyerni, mert hülyék vagytok hozzá. Ez tény.

Csak egy kérdés, kicsi dk-s....melyik a hazád?

Amúgy úgy írják: országoD ellen...ovi menzás :)

2023. aug. 9. 15:04
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

"Te megint magaddal beszélgetsz kisgyerek?:)"

Ne magadból indulj ki. :)

"Mondjuk ha a te fajtád kipusztulna könnyebb lenne az élet."

Többet adózom, mint a te teljes bruttó keresed, csak mondom. :DDDD

Ráadásul olyan cégnél vagyok, aminek a technológiáját minden nap használod, szóval ha a "fajtám" kipusztulna, akkor a kőkorszakban élnél. :)

"Ellenzéki párt sosem fog nyerni, mert hülyék vagytok hozzá. Ez tény."

A fidesz 2010-ben ellenzéki párt volt és nyert. Kicsit se szánalmas, hogy 13 évre visszamenőleg is szar a memóriád. :DD

"Csak egy kérdés, kicsi dk-s....melyik a hazád?"

Azért mert te poszt komcsi vagy és mszmp utódpártra szavazol, mások még nem. :)

Egyébként, én, veled ellentétben, tényleg magyar vagyok és magyar érdekek mentén szavazok választáskor. Tudom, hogy neked fontos, hoyg eladjuk az országot az oroszoknak és kínaiaknak, de ez még mindig hazaárulás, posztkomcsi gyerek. :)

"Amúgy úgy írják: országoD ellen...ovi menzás :)"

Ez a leggyerekesebb, amikor elírásba kötsz bele, miközben még te sem tudsz írni. :D

Hiányzik egy vessző: "beszélgetsz kisgyerek?:)"

Hiányzik egy másik vessző: "kipusztulna könnyebb"

Btw, tényleg szánalmas, hogy esélyed volt cáfolni és még mindig visongsz, mint egy 5 éves.

Értelmes ember nem viselkedik úgy, mint te.

2023. aug. 9. 15:23
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
A bunkó stílust a fideszes káder képzőbe tanítják.
2023. aug. 9. 15:27
 40/46 anonim ***** válasza:
53%

Látod milyen hülye vagy, bár - állításod szerint sokat adózol, mégis egy csóringer vagy.

Mondjuk eredményt nem villantottál, tehát tipik dk-s szájhuszár.

Lehet, hogy klassz portás vagy de nem pótolhatatlan.

Logikai képességed még mindig nem fejlődött, annyi szamárságot sikerült összeírnod. Tanulószobán vagy megint?...ej ej...elbeszélgetés lesz a pedagódusaiddal, figyelhetnének rád külön (gondolom SNI-s vagy)

Egy dolog tény: dk-soknak sosem szabad hinni. Így további kellemes mesedélutánt és álmodozást neked a mamahotelben.

2023. aug. 9. 15:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!