Változott a gyakorin való eszme és információ cserék hatására a pártpreferenciád?
9 Nagyon sok érvelésen vagyok túl én is az utóbbi 1-2 hónapban.
Nem tudom van e értelme.
Mondják a magukét én a tényeket.
Viszont arra már rájöttem hogy az ellenzéki oldal 2/3a is hasonló képességű, akik meg gyűlölik orbánt. Nem okosabbak mint a fideszesek. Nem értem egyelőre még mi alapján álltak egyik vagy másik oldalra.
Fideszesnél ott a propaganda meg a győzteshez vágyódás. Ahogy kedvenc csapatot külföldit se az utolsók közül választanak hanem esélyeset.
Ellenzéki oldal választása nem tudom mi miatt, miért immunisak a fidesz agymosásra.
Viszont érvelő intelligens embereket meg csak az ellenzéki oldalon látok itt a gyakorin.
"akik meg gyűlölik orbánt. Nem okosabbak mint a fideszesek"
Az első pillanattól kezdve ahogy megjelent a színtéren visszataszító volt a bunkó és agresszív stílusa. Mielőtt először megnyerték a választásokat (jó rég volt) volt egy Erdélyből menekült (hölgy)barátom, neki se volt szimpatikus (már magyar állampolgár lett, szavazhatott) és azt mondta, hogy tisztára olyan mint Ceaușescu. Nem butaságból nem szeretem, mint embert is visszataszítónak tartom nem nőtt fel a feladatához most is ugyanolyan falusi suttyó mint amikor megjelent. Amit mostanában művel az még inkább visszataszító.
Felnőttként mindig "ballipsi" voltam, természetesen a hangsúlyok mindig tolódtak, a világképem árnyaltabb lett. Akármilyen hihetetlen, ehhez hozzájárult a Gyakori is (nem emlékszem pontosan mikor regisztráltam, de kb. tíz éve aktív felhasználó vagyok), mert sokszor utána néztem egy-egy válaszhoz a tényeknek, és nem egyszer pontosítanom kellett az álláspontomat.
Ami a konkrét kérdést illeti, nem, nem változott a pártpreferenciám idáig, 2010 óta ugyanarra a pártra szavazok, mert az ő programjuk áll hozzám a legközelebb.
Attól hogy az ellenzék nem túl jó a csüngőhasú nem lesz jobb. Mire
a gyereked az unokád felnő lesz egy olyan stabil rendszer mint az oroszoknál. És a sz@rt neked is köszönheti.
Látom nem megy a logika, tehát szerinted a csüngőhasú nem jó, de cseréjük le egy retardált ellenzékre, mert az még rosszabb...
Pont a baloldali kreténeken múlik, hogy a pofa nagy, munka zéró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!