Chris88 kérdése:
A Fidesz-szavazók hogy tudják feldolgozni, hogy Magyarország hivatalosan is az Európai Unió legkorruptabb országa?
2023. aug. 7. 17:19
31/34 anonim válasza:
30: milyen érdemleges választ vársz egy ilyen kérdésedre te tufa? Leírtam, hogy a korrupció csak a ti fétisetek, mert annyira agyalágyult banda vagytok, hogy azt sem veszitek észre, hogy minden rezsim alatt megy a korrupció, csak hol okosabban, hol kevésbé...
Régen nem izgat már senkit, hogy lopnak, az érdekel, hogy tudok-e boldogulni az országban, jól keresni, ha hajlandó vagyok dolgozni is a pénzért, nem csak a gyakorin nyekegni meg kiadni a frusztrációm, ha már 4 évente felmosnak velem... :D
32/34 anonim válasza:
#31: Attól, hogy leírtad, még nem lesz igaz. A korrupció mértéke ami nagyon nem mindegy. Más országokban érdekes felelősségre tudják vonni ha valaki visszaél a hatalmával, még a tőlünk keletebbre lévő Romániában is hatékonyan működik a korrupcióellenes ügyészség. Nem kellene ilyen igénytelennek lenni.
34/34 anonim válasza:
33. Erről eddig nem is hallottam olvastam!
Annyira erős az ellenzéki és független sajtó hogy ilyenek el sem jutnak hozzám. Pedig napi szinten időt töltök politikával.
Tavaly április óta zajlik az ügy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!