Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz-szavazók hogy tudják...

Chris88 kérdése:

A Fidesz-szavazók hogy tudják feldolgozni, hogy Magyarország hivatalosan is az Európai Unió legkorruptabb országa?

Figyelt kérdés
[link]

2023. aug. 7. 17:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
93%

Fideszes vidéki kisembernek ezek a milliárdok olyan megfoghatatlan pénzek.

Neki az a pénz amit a bótban meg a kocsmában kell fizetni.

Bouzizni = Elem Bt. na azt jobban szeret végre lehet valakiket gyűlölni megint. Köszönjük Viktor!

2023. aug. 7. 19:40
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

Soha nem értem ezt begyepesedett gondolmodást, hogy miért kellene gyűlölnöm orbánt azérr, mert velejéig korrupt?

Feri az maga volt a megtestesült erkölcsi tisztaság? Az ő idejében nem a sameszaihoz kerültek a nagy pénzek?

Másik dolog, hogy ezekből a pénzekből az átlagember amúgy se lát soha semmit, csak a tipikus ellenzéki birka hiszi azt, hogy ha Lölőt mondjuk lelőnék, akkor az a 400 milliárd hirtelen belepàrolog az ő zsebébe.

13 éve veritek az asztalt, hogy orbán lop, nem veszitek észre, hogy erre 13 éve nem vevő senki?

2023. aug. 7. 20:18
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

#22: "Feri az maga volt a megtestesült erkölcsi tisztaság?"

Nem, de ellentétben veled én őt is ugyanúgy kritizáltam és rá sem szavaztam.

"13 éve veritek az asztalt, hogy orbán lop, nem veszitek észre, hogy erre 13 éve nem vevő senki?"

Nem azért kritizálom, hogy meggyőzzelek.

Mindenesetre ha így álltok hozzá, akkor nem csodálkozom, hogy ők meg vígan lopnak. Ezzel viszont belőletek csinálnak hülyét, nem belőlünk.

Egyébként nem várnám el, hogy a zsebemben landoljon a pénz, azzal is megelégednék, ha a közszolgáltatásokat jobbá tennék.

2023. aug. 7. 20:37
 24/34 A kérdező kommentje:

Mr. Papajoe: Tehát akkor szerinted teljesen rendben van, hogy lopnak. Értem. Nincs is több kérdésem.

Továbbá úgy látom, ilyen kérdésekre a legtipikusabb válasz még mindig az, hogy "Soros". Már meg sem lepődöm.

Így elnézve a gondolkodásmódot, tulajdonképpen érthető, hogy ott vagyunk valahol Burkina Faso meg Kuwait környékén.

2023. aug. 7. 20:41
 25/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nincsen rendben, hogy lopnak. Ne forgasd ki, amit mondok.

Viszonr 13 éve csak erre építeni az ellenzéki politikát szánalmas és nevetséges. Ebből látszik, jogy mennyire életképtelen bagázs vagytok, miközben zokszó nélkül felveszi mindegyik kamu ellenzéki a 2 milliós fizetést orbántól... azon valahogy senki nem akar spórolni és nem jár a szájuk, hogy közpénz.

2023. aug. 7. 20:55
 26/34 anonim ***** válasza:
94%
#25: Azért az megvan, hogy mi nem politikusok vagyunk, hanem átlag polgárok? Nem értem, hogy miért ne tehetnénk szóvá a korrupciót. Hogy az ellenzéki politikusok mire építik az országos politikát, azt ne rajtunk kérd számon. Egyébként szerintem nem csak ebből állt, voltak jó ötleteik is, csak ezeket vagy kiforgatta/nevetségessé tette a kormánymédia (lásd rezsicsökkentés akkori formájának fenntarthatatlanságára való felhívás -> az ellenzék azt akarja, hogy ne fürödjünk hahaha), vagy pedig el se jutott az átlag választóhoz.
2023. aug. 7. 21:04
 27/34 anonim ***** válasza:
96%

Fideszesek szerint teljesen rendben van hogy lop a Fidesz azért, mert

a, az ellenzék is lopott,

b, magyarokhoz kerülnek a lopott milliárdok, nem külföldre,

c, Fideszhez szivárog a pénz és ebből újra nyerhet a Fidesz.

Ilyen erkölcsi nehézségek nem gátolják a rajongásukat, hogy pl. tőlük is lopja el a pénzt ahogy minden magyartól, mert annyival kevesebb megy vasút, út, város, kórház, iskola, nyugdíj, ösztöndíj fejlesztésekre.

Azért azok az 100 és 1000 milliárdok amiket ellopott a Fidesz abból már egy-két ágazatot helyre lehetett volna röfögni..

2023. aug. 7. 21:05
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

Azt nem értem, minek teszel fel kérdést, ha amikor kapsz rá egyenes választ rögtön bevágod a hisztit meg nyomod a piros gombot. :D

Ezért mosnak fel veletek 4 évente, olyanok vagytok mint a homár, végtelenszer is nekimegy az üvegajtónak, semmiből nem tanultok, bukásra vagytok ítélve. Nem is érdemeltek jobbat.

2023. aug. 7. 22:49
 29/34 anonim ***** válasza:
95%
#28: Lehet, hogy mi nem érdemlünk, de ti sem kaptok jobbat. De persze mi vagyunk a hibásak, amiért ti mindig ugyanazt az egyre korruptabb társaságot választjátok.
2023. aug. 7. 22:53
 30/34 A kérdező kommentje:

28-as: Olvasd már vissza magad! Az sokkal inkább tűnik hisztinek, mint amiket én írtam. :D

Mellesleg érdemleges válasz nem jött, csak sorosozás meg egyéb kormánypropaganda.

2023. aug. 8. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!