Most ezzel mi a probléma?
Nőket szeretem,húst eszek,autóval járok,edzem a testem,klímát használok,ha lehetne fegyvert is tartanék otthon de nem lehet,kávézom,azt gondolom,hogy mindenki ott van ahol a teljesítménye alapján megérdemli,fontos a hazám,fontosak a hagyományok,tisztelem a nőket de nem tartom jó dolognak a femen ideológia mai változatát.
Nem akarok bogarakat enni.
Előzékeny vagyok nőkkel,idősekkel.
Tisztelem az időseket.
Sztem a gyerek dolga az engedelmesség és a tanulás.
Nem akarom,hogy migránsok papírok nélkül bejöjjenek ide,ez az én hazám,maradjanak otthon és építsék a saját a hazájuk.
Azt szeretném hogy a férfiak férfiak nők nők maradjanak,és a homoszexualitás a 4 fal közt maradjon.
Azt szeretném,hogy kisgyerekek nemüknek megfelelő nevelést kapjanak,és ne menjenek ovodaba drag queenek.
Miért akarja ezt tőlem elvenni Klíma Gréta zöld kommunista szektája és az EU?
Ha a gyerek dolga az engedelmesség, akkor az asszonynak is.
Miért akarsz politizálni, inkább főzzél valamit!
Klíma Gréta eldugta a fakanalat vagy mi?:D
"Nem akarok bogarakat enni."
A gyümölcsök érző lények magzatai. Ha nagyon belemegyünk, akkor én elhullott állatokkal vagy invazív fajokkal táplálkoznék.
"Sztem a gyerek dolga az engedelmesség és a tanulás."
A szülőnek pedig az ideális feltételek biztosítása. Na, az az igazi művészet..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!