Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most ezzel mi a probléma?

Most ezzel mi a probléma?

Figyelt kérdés

Nőket szeretem,húst eszek,autóval járok,edzem a testem,klímát használok,ha lehetne fegyvert is tartanék otthon de nem lehet,kávézom,azt gondolom,hogy mindenki ott van ahol a teljesítménye alapján megérdemli,fontos a hazám,fontosak a hagyományok,tisztelem a nőket de nem tartom jó dolognak a femen ideológia mai változatát.

Nem akarok bogarakat enni.

Előzékeny vagyok nőkkel,idősekkel.

Tisztelem az időseket.

Sztem a gyerek dolga az engedelmesség és a tanulás.

Nem akarom,hogy migránsok papírok nélkül bejöjjenek ide,ez az én hazám,maradjanak otthon és építsék a saját a hazájuk.

Azt szeretném hogy a férfiak férfiak nők nők maradjanak,és a homoszexualitás a 4 fal közt maradjon.

Azt szeretném,hogy kisgyerekek nemüknek megfelelő nevelést kapjanak,és ne menjenek ovodaba drag queenek.

Miért akarja ezt tőlem elvenni Klíma Gréta zöld kommunista szektája és az EU?

2023. aug. 6. 16:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%

Ha a gyerek dolga az engedelmesség, akkor az asszonynak is.

Miért akarsz politizálni, inkább főzzél valamit!

Klíma Gréta eldugta a fakanalat vagy mi?:D

2023. aug. 6. 17:42
 12/15 anonim ***** válasza:
36%

"Nem akarok bogarakat enni."

A gyümölcsök érző lények magzatai. Ha nagyon belemegyünk, akkor én elhullott állatokkal vagy invazív fajokkal táplálkoznék.

"Sztem a gyerek dolga az engedelmesség és a tanulás."

A szülőnek pedig az ideális feltételek biztosítása. Na, az az igazi művészet..

2023. aug. 6. 18:02
 13/15 anonim ***** válasza:
92%
Az engedelmes gyerekekből lesznek a jövő felnőtt rabszolgái a gyártó sorok mellett, a minisztériumokban, a szavazóurnákban, a politikai nagy gyűléseken, a békemeneteknél, és a harcmezőkön! Meg is van az illiberális recept.
2023. aug. 6. 18:57
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
12 A zöldség, gyümölcs sosem érzett
2023. aug. 6. 19:04
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Greta Thunbergnek az az igazi baja, hogy nem kap csoki***szt. Ezért hisztizik.
2023. aug. 12. 12:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!