Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most ezzel mi a probléma?

Most ezzel mi a probléma?

Figyelt kérdés

Nőket szeretem,húst eszek,autóval járok,edzem a testem,klímát használok,ha lehetne fegyvert is tartanék otthon de nem lehet,kávézom,azt gondolom,hogy mindenki ott van ahol a teljesítménye alapján megérdemli,fontos a hazám,fontosak a hagyományok,tisztelem a nőket de nem tartom jó dolognak a femen ideológia mai változatát.

Nem akarok bogarakat enni.

Előzékeny vagyok nőkkel,idősekkel.

Tisztelem az időseket.

Sztem a gyerek dolga az engedelmesség és a tanulás.

Nem akarom,hogy migránsok papírok nélkül bejöjjenek ide,ez az én hazám,maradjanak otthon és építsék a saját a hazájuk.

Azt szeretném hogy a férfiak férfiak nők nők maradjanak,és a homoszexualitás a 4 fal közt maradjon.

Azt szeretném,hogy kisgyerekek nemüknek megfelelő nevelést kapjanak,és ne menjenek ovodaba drag queenek.

Miért akarja ezt tőlem elvenni Klíma Gréta zöld kommunista szektája és az EU?

2023. aug. 6. 16:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
🤦‍♂️
2023. aug. 6. 16:19
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Felsorolod, hogy te mit akarsz és mit nem, majd felsorolod, hogy hogyan szabnád meg, hogy más mit csinálhat és mit nem csinálhat. Aztán meg kikéred magadnak, hogy neked miért akarják ugyanezt megszabni. Nem érzed az ellentmondást?
2023. aug. 6. 16:21
 3/15 anonim ***** válasza:
10%
Hát ezzel ott van a probléma, hogy fegyvert tartanál, ha mások megengednék. Nem tudod azt mondani, hogy márpedig a magyar ember S saját földjén élet halál ura és aki ide bejön az a halálra készüljön. Nyámnyila vagy, ez az igazság.
2023. aug. 6. 16:40
 4/15 anonim ***** válasza:
93%

Napi fideszes propaganda kérdés bérkommentelőtől? vagy mi? Kattintásvadász kérdéssel amiből semmi nem derül ki.

Én jobban tartanék attól helyetted, hogy az EU-s támogatások Orbánék holdudvarába szaladnak 1000 milliárdok és nem a magyar nép és Magyarország hasznára fordítódnak.

Egyházban arról már hallottam többször is hogy papok megrontottak gyerekeket büntetlenül, persze arról nem szól a Fidesz propaganda hogy követelik hogy ezeket vizsgálják ki és azokat a papokat eltiltsák a hivataluktól hogy ne molesztálhassanak kiskorúakat.

Ez itt a büdös nagy gond!

2023. aug. 6. 16:45
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
🤡🤡
2023. aug. 6. 16:50
 6/15 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon szépen leirtad a te 19. századi gondolatmenetedet, nincs ezzel baj. De egészen biztosan felháborodnál, ha azt mondanánk, 150 évvel elszállt fölötted az idő. Épp azt a nyomorult egysejtű életet éled, mint az ükszüleid. A lakásod is valószinűleg épp oly nevetséges európai szemmel. Keresel 700, max 1000 eurót havonta. Annyit, mint egy vécépucoló bevándorló egy német benzinkúton... 4 órás beugróként. Büszke vagy az iskoládra, ami azért valljuk be egy gyenge szakközépiskola volt valahol vidéken.

Valószinűleg nem beszélny egyetlen nyelvet sem folyékonyan. Egyetlen más kultúrát SEM ismersz.

Miért is tennéd, elvégre a te léted alapja az, hogy te aztán küönleges lény vagy.

Igazad van. Az vagy.

Tudatlan, tanulatlan parasztként vagy öntudatos.

Ne aggódj, van még hárommillió hozzád hasonló.

2023. aug. 6. 16:51
 7/15 anonim ***** válasza:
39%

Ezzel az a probléma, hogy a nőket szereted,húst eszel,autóval jársz,edzed a tested,klímát használsz,ha lehetne fegyvert is tartanál otthon de nem lehet,kávézol,azt gondolod,hogy mindenki ott van ahol a teljesítménye alapján megérdemli,fontos a hazád,fontosak a hagyományok,tiszteled a nőket de nem tartod jó dolognak a femen ideológia mai változatát.

Nem akarol bogarakat enni.

Előzékeny vagyol nőkkel,idősekkel.

Tiszteled az időseket.

Szted a gyerek dolga az engedelmesség és a tanulás.

Nem akarod,hogy migránsok papírok nélkül bejöjjenek ide,ez az te hazád,maradjanak otthon és építsék a saját a hazájuk.

Azt szeretnéd hogy a férfiak férfiak nők nők maradjanak,és a homoszexualitás a 4 fal közt maradjon.

Azt szeretnéd,hogy kisgyerekek nemüknek megfelelő nevelést kapjanak,és ne menjenek ovodaba drag queenek.

2023. aug. 6. 16:55
 8/15 anonim ***** válasza:
11%
Sajnálom, az elnyomott töbséghez tartozól
2023. aug. 6. 17:05
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

Az a gyanúm hogy a kérdező a szomszédom

Ő ad elő minden nap hasonló szövegeket agymenéseket.

Kérdező a készpénzes monológokat kihagytad...

2023. aug. 6. 17:21
 10/15 anonim ***** válasza:
9%
6-os nagyon szépen felsorolta a liberális sztereotípiát. Azt hittem a feléig hogy irónia. Aztán rájöttem, hogy vannak még funkcionális analfabéták😅
2023. aug. 6. 17:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!