Veszprém lesz az új Borsod a filipinó ázsiai vendégmunkások miatt?
Én látom őket, belvárosban állandóan csapatostúl mennek, és rettentően büdösek, koszosak, szemetelnek.
Ismsrős a szitu valahonnan.
Anno a németek voltak így, hohy voltak bizonyos munkák, amiket nem voltak hajlandóak megcsinálni. És akkor jöttek a magyarok és más keleti népség.
ugyanez van otthon. Magyar nem akar dolgozni, mennek a keletiek...
Nincs ebben semmi látni való.
Én is azt látom, hogy Borsod az gazdaságilag jó irányba halad és fehéredik ráadásul. Az ország eddigi felkapott részei meg egyre inkább szarfészkek a sok koszos fideszes harmadik világbeli söpredék alja munkások miatt.
Nem tudom Veszprémben mi a helyzet, de én Mosonmagyaróvárról költöztem át Bécsbe, pont azért mert már egy ázsiai lepra lett. Ráadásul csak férfi vendégmunkásokat hozott a Fidesz ami még jobban idegesített.
Én napi szinten dolgozom filippínókkal. Semmi baj nincs velük. Ügyes, szorgalmas, kedves, vidám nép. Vegyesen vannak férfiak és nők is. Nincs velük semmi baj. Számukra mi vagyunk a nyugat. Magyarok is mentek külföldre keletről is jönnek ide.
Én kb 20-30 filippínóval dolgozom napi szinten és semmi az általad felsorolt rossz tapasztalatom nincs velük szemben.
Szerintem próbáld megismerni őket és megváltozik a véleményed róluk.
Amijen az adjon isten olyan a fogadj isten. Ahogyan viselkedsz másokkal úgy viselkednek mások is veled. De hülyék minden nemzetben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!