620 millió egy 3,5 kilóméteres földútra az ugye korrekt?
620 millió egy 3,5 kilométeres földútra az ugye korrekt?
Még az ingerküszöböt se éri el, hogy valami mutyi volt és hová lett a pénz kérdést bárki is feltegye.
#11-nek:
Az első komolyabb esőig. XD
Könnyen lehet, hogy a mostani hétvégi zivatarok után az lesz a következő hír, hogy járhatatlan a 620 millából felújított dűlőút, mert egy villámárvíz elvitte a p.csába az egészet.
hypno-nak:
Ha megnézed a képet, azt is láthatod hogy mindkét oldalról gyakorlatilag függőleges föld-fal lett kialakítva. Természetes körülmények között az nem maradna úgy, az első egy-két eső lemosná. Mint ahogy le is fogja.
Ezek teljesen dilettánsok, ráadásul pofátlanul lopnak.
DK-s
Szerintem elég nyilvánvaló, hogy amit írtam irónia, de a gyengébbek kedvéért még meg is említettem kinek éri ez meg (fidesz).
Az, hogy lepontoztok és nem értitek, elég jól megmutatja, hogy az ellenzéki tábor sem agytrösztökből áll kizárólag, de való igaz a gondolkodók már csak ott vannak.
BADABUM-nak:
És ha te is a "gondolkodók" csoportjába tartoznál, akkor első pillanattól érzékeltetnéd hogy irónia. Nem pedig csak az utolsó sorban.
Miből gondolod, hogy az ellenzékiek végigolvassák a fidesznyikes epeömléseket? Az első sorod olvastam el.
17 Velem van a gond, mert te 1 mondat után ítélkeztél?
Végülis ezt csinálta a fidesz is kiragadott egy mondatot mzp beszdéből és az emberek az alapján választottak is senkit nem érdekelt a kontextus.
BADABUM-nak:
Ha te csak úgy tudod kifejezni magad, hogy ÖT teljes bekezdést kell végigolvasni ahhoz hogy a hatodikból váljon értelmezhetővé az előző öt is, akkor javaslom hogy tanulj meg fogalmazni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!