Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok azokról a "nagy...

Mit gondoltok azokról a "nagy keresztényekről", mint Szikora, Visváder, Trombitás, Deák Dani, Rákay stb., akikről ordít a tudjukmi?

Figyelt kérdés

2023. aug. 3. 15:53
 1/6 Ársapkás Alispán ***** válasza:
89%
Mázas cserépedények.
2023. aug. 3. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Minden rendszer kitermeli a maga megalkuvóit. Mit kellene gondolnunk róluk? A normális ember agya nem az ilyen alakokon kattog.
2023. aug. 3. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
28%
Szikorán kívül egyiket sem tudom kicsoda.
2023. aug. 3. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

A MegaFosos csapat és a kivénhedt megalkuvó "sztárok" gyülekezete.

Igazából az elvakult fidesznyikeket leszámítva, csak az ostoba embereket tudják félrevezetni, de Magyarországon volt belőlük tavaly áprilisban is kétmillió ostoba, és egymillió elvakult.

Nem tudom mennyien lehetnek most, de mér az ostobák és az elvakultak is érzik a pénztárcájukon, hogy valami bem stimmel, és a "főni" mintha becsapta volna őket (is)... 😂

2023. aug. 3. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
Hát én meg kikérem magamnak, hogy bármiféle ócska figurát automatikusan a 6uzikkal - mint lejárató jelző - akarsz egy sorban láttatni. Utóbbiak számára lenne lejárató az előbbiekkel való közösség.
2023. aug. 3. 18:57
 6/6 anonim válasza:
0%
A hozzászólásod alapján átlag alatti műveltségel, kultúrával rendelkezel, csak magadra és környezetedre kéne odafigyelni, hogy ezekbòl az általánosításokból nőjetek ki.
máj. 14. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!