Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hazai LMBTQ jólétben élő,...

A hazai LMBTQ jólétben élő, fiatal, heteró lányok luxuslázadása?

Figyelt kérdés

Kimentünk haverommal legutóbb a Pride-ra, hogy jobberként kicsit belehergelődjünk a témába, ami nem sikerült, mert meglepően visszafogott volt az egész a nejlonszoknyában vonagló Steiner Kristófon kívül. Talán elnyomta őket és minket is a kánikula.

Lényeg, hogy néztük az embereket és mindkettőnknek feltűnt, hogy mi így a 30-as éveinkkel egész idősnek számítunk itt: az átlagéletkor ránézésre 20 lehetett, és a vonulók nagy részét fiatal, egyetemista korú lányok tették ki.

Erről eszembe jutott, hogy a kommunisták is a mozgalom kezdetén nagyon sokat építettek a fiatal nőkre, valahogy őket könnyebb becsatornázni az ilyen erőszakos mozgalmakba - ahol "buli" van meg lehet kiabálni, ők ott lesznek.

Nekem meggyőződésem egyébként, hogy a nagy részük heteró és csak azért csattan el néha egy-egy smár közöttük, hogy nagyon elfogadónak érezzék magukat.

Ti mit gondoltok erről?

2023. aug. 3. 14:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%

Azért elég nagy butaság összehasonlítani a pride-ot egy kommunista ideológoával

Ezt az állításodat, hogy a kommunizmus a nőkre épitett, meg hogy erre a nők fogékonyak, mire építted?

2023. aug. 3. 14:25
 2/20 A kérdező kommentje:

Semmi butaság nincs benne, tájékozódj, olvass történelmet. A kommunistákat kár volt kiemelni belátom, mert hozhattam volna a nácikat is, ott a legnagyobb fanatikusok szintén a nők voltak, imádták Hitlert.

Az LMBTQ-nál ugyanez van, nézd meg a hangadókat:

Valamilyen R. Viki a vezetőjük (rendkívül csúnya), és a felszólalók nagy többsége is nő volt. Talán véletlen? Lehet, de nem hiszem.

Az ateista tüncin is egy nő volt ott, akinek hatalmas volt a pofája, de a legnagyobb beszóló is nő a baloldalon, a Pankotai nevű észlény.

Na, mondtam egy párat, tessék.

2023. aug. 3. 14:28
 3/20 anonim ***** válasza:
15%

Dopeman is elmondja videoiban és ebben is nagyon igaza van, hogy ez egy KÉNYELMI BETEGSÉG!! Aki ilyeneken gondolkozik, mint ez, annak soha életében nem volt gondja semmire.

Honnan is indult az egész ? A hedonista nyugatról. Ahol az emberek semmilyen irodai munkával degeszre keresik magukat. Sok a szabadidő, ráadásul a munkában sem fáradnak ki. Meg ugye fizikai munkát sem végeznek, inkább importálnak munkavállalólat. Ilyenkor amikor rengeteg teljesen felesleges pénze gyűlik az embernek és nincsen már miért küzdenie, merülnek fel olyen kérdések, hogy férfi is vagyok vagy nő?

Egy irodista nőies közegben nő fel ; nincsen fizikai kihívás, nem kell férfias munkát végezni csak fénymásolgat mint a nők. Ráadásul sok nővel van körülvéve, így átveszi annak identitását. Na ilyenkor merül fel a kérdés IGAZÁBÓL FÉRFI VAGY NŐ vagyok én?

2023. aug. 3. 14:32
 4/20 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem nézőpont kérdése, hogy kit értünk LMBTQ alatt. Pl:

- A valódi meleg és transz embereket, akiknek a döntő többsége észrevétlen szeretne maradni, és semmilyen formában nem vesz részt az úgynevezett LMBTQ eseményekben.

- Az LMBTQ aktivistákat, akiket inkább a lázadás hajt, ami miatt rendszerint túltolják a dolgokat, és inkább ártanak a melegeknek.

- A bulizni vágyó fiatalokat, akik kimennek a Pride-ra, és az LMBTQ nevében szájon csókolják a barátnőjüket.

Attól függően, hogy melyik értelmezést nézzük, lehet abban valami, amit a kérdező állít.

2023. aug. 3. 14:35
 5/20 anonim ***** válasza:
85%

> semmilyen irodai munkával degeszre keresik magukat...ráadásul a munkában sem fáradnak ki

Látszik, hogy nem végeztél még szellemi munkát. Talicskát tologatni meg targoncát vezetni nem nagy szám, 8 óra munka után is még van az embernek ereje bármit csinálni, kikapcsolódni, kreatívkodni, társaságba menni. De 8 óra kemény szellemi munka után csak nézel ki a fejedből, örülsz, ha nem csorog a nyálad a szád szélén, annyira kivan az ember.

2023. aug. 3. 14:39
 6/20 anonim ***** válasza:
23%
5, elmondom neked hogy egyetemet végeztem és életem során dolgoztam mind fizikai és szellemi munkát. A fizikai sokkal fárasztóbb, megterhelőbb rosszabb volt mind szellemileg mind testileg. Úgyhogy ez félrement pajtás
2023. aug. 3. 14:42
 7/20 A kérdező kommentje:
4: én a normális melegeket egyáltalán nem értem az LMBTQ alatt, mivel ez egy politikai mozgalom és ideológia, amiben nem minden meleg kíván részt venni. Nem egyet ismerek, aki túltolt bohóckodásnak tartja.
2023. aug. 3. 14:47
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

“ Erről eszembe jutott, hogy a kommunisták is a mozgalom kezdetén nagyon sokat építettek a fiatal nőkre, valahogy őket könnyebb becsatornázni az ilyen erőszakos mozgalmakba - ahol "buli" van meg lehet kiabálni, ők ott lesznek.”

Ez a férfiakra igaz, és a pride nem erőszakos, akárhogy vagdalod magad a földhöz.

“ Nekem meggyőződésem egyébként, hogy a nagy részük heteró”

Így van, a pride felvonuló nagyrészt elfogadó, hetero emberek.

Melegség pedig egyidős a 2 biólógiai nem létezésével. Még az embernél is idősebb jelenség.

2023. aug. 3. 14:48
 9/20 A kérdező kommentje:
3: egyébként a legtöbb hímnemű meleg borzasztó érzékeny mindenre, pont mint egy nő, úgyhogy van abban valamit, amit mondasz.
2023. aug. 3. 14:49
 10/20 anonim ***** válasza:
95%

"Erről eszembe jutott, hogy a kommunisták is a mozgalom kezdetén nagyon sokat építettek a fiatal nőkre, valahogy őket könnyebb becsatornázni az ilyen erőszakos mozgalmakba - ahol "buli" van meg lehet kiabálni, ők ott lesznek."

Ahhoz képest pk. a Békemeneten kb csak fogatlan mamikákat papikákat látsz, meg a buszoztatott közmunkás bigányokat.

2023. aug. 3. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!