Múltkor igaza volt Dopeman-nek az atv-ben, hogy a magyar melósok túl sok pénzt követelnek és szegény Fidesznek ezért kell Indiai,Kínai,Indonéz,néger vendégmunkást behozni Magyarországra?
Dopeman egy nagy dumás csávó és a legtöbbször poénból nyom be megjegyzéseket, ez is ilyen lehetett. Szereti nézni ahogy a többiek ugranak a beszólásaira.
Amúgy ha közben nőne az álláskeresők száma, akkor igaz lenen, hogy magyar munkavállalók helyett hoznak be embert külföldről. De nem nő. Mivel van munkahely - általánosságban. Azért kell behozni embert mert nincs aki elvégezze a munkát.
Ha többet fizetnének akkor máshonnan hiányozna a munkaerő, vagy egyszerűen nem lenne aki képes átmenni elvégezni a munkát.
Tényleg elhiszi valaki, hogy hajlandó a világ másik végéről idejönni egy munkavállaló és közben kevesebbet keres, mikor már a magyarok sem tudnak normálisan megélni a bérükből és neki pedig haza is kellene belőle küldenie?
"áll az életrajzában. :)))"
Ez olyan, mint az összes jós meg ezotérikus idióta, hogy "nekem nem kell rendes szakot elvégeznem, én jelesre vizsgáztam az élet iskolájában"?
Mert elég röhejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!