Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártra szavazzak...

Melyik pártra szavazzak 2026-ban ha a Rákosi féle rendszert szeretném ??

Figyelt kérdés
Rákosi rendszere jót tenne, ennek a dolgozni nem akaró fojton siránkozó népnek...Egy új Szovjetunió kellene 1-2 nem lenne lmtpq probléma

2023. aug. 1. 13:10
1 2
 11/16 Dongaben ***** válasza:

Az olyanokat, mint én? Jó, igaz, hogy "náci" vagyok, és anno még a KISZ-ből is kizártak. (Ráadásul úgy, hogy be sem léptem...), de nem ezért írtam.

Nagyszüleim sajnos már nem élnek, de tudom tőlük, milyen élet volt akkoriban. Mint erősen jobboldali érzelmű, sem szeretnék hasonló rendszerben élni. Legyen az bármelyik vezetés alatt...

2023. aug. 1. 16:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Mert libsi haza áruló vagy, nem magyar mentél volna a gulárga...Az ilyen nem magyar
2023. aug. 1. 16:28
 13/16 Dongaben ***** válasza:
58%

Mert Rosenfeld Mátyás aztán IGAZI magyar volt. :)

Amúgy, szavazz a Mi Hazánk Mozgalomra, ahogy én is tettem múlt évben.

2023. aug. 1. 16:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Mert haza áruló libernyák vagy..
2023. aug. 1. 16:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, ugye tisztában vagy vele, hogy végződött a Rákosi-kor?
2023. aug. 1. 19:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha a mostani Rákosi ellen lenne forradalom, most nem tudna jönni Putyin baráti segítségnyújtásra.
2023. aug. 1. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!