Külföldiek szerint Magyarország inkább Balkán vagy a Nyugat?
Digital nomad forumokon vagyok fent mivel én is az vagyok és magyar kérdéseknél az utóbbi időben mindenhol az van, hogy "I'm leaving Budapest/Hungary".
Konkrét problémákat szoktak felsorolni, hogy mennyire gáz otthon az adózási rendszer, vagy mennyire drága lett az elmúlt 2-3 évben.
“Konkrét problémákat szoktak felsorolni, hogy mennyire gáz otthon az adózási rendszer, vagy mennyire drága lett az elmúlt 2-3 évben.”:
Régen nyugati férfiként könnyű volt itt a csajozás. Mostanára viszont tele lett velük minden, így már nem könnyű.
Nekem panaszkodni szoktak, hogy a magyarok mennyire átbaszták őket Budapesten. Meg hogy nem azt kapták amit az utazási irodák ígértek, tulajdonképpen nincs itt semmi, cserében már olyan drága mint egy igazi buliváros, mondjuk Berlin.
Valóban már én is azt látom Budapesten, hogy a bulinegyede kihaló félben van. És az a kevés ember aki még van, azok is 80%-ban férfiak. Csajok azok brutálisan nem járnak már bulizni, vagy már aki Nyugati pasit keresett az talált és már foglalt.
A digitális nomádoknak már a lehető legszarabb Magyarország, főleg Budapest.
Nagyon drága, Európa szintű árak vannak, de az életszínvonal nem Európai. Olyan mintha Ázsiában laknál, de Európai árakon. Kinek éri ez meg?
Amúgy echte Balkánnak számít, alap. Szerbiával, Bulgáriával vagyunk egy szinten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!