Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberális pártok szavazói...

A balliberális pártok szavazói miből gondolják, hogy ezek a pártok jobb vezetői lennének az országnak?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 21:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"De ha te ezt már úgyis eldöntötted, akkor miért kérdezed?"

Mert érdekel az ellenvélemény.

2023. júl. 31. 22:02
 12/20 A kérdező kommentje:

"Kezdjük ott, hogy nincs olyan szó, hogy balliberális."

Van olyan szó. A balliberális pártokat így nevezi a Fidesz, és a Mi Hazánk is, és nem tudok róla, hogy pl. a Momentum visszautasítaná ezt a szót. Nem is teheti, hiszen baloldali, és liberális eszméket vall, ahogyan nyilván azok is, akik vele összefogtak.

2023. júl. 31. 22:04
 13/20 A kérdező kommentje:
Várom az érveket, hogy miért jobbak ezek a pártok, mint a Fidesz, vagy a Mi Hazánk.
2023. júl. 31. 22:06
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Itt van az 1/5 értékeléses fideszes (2,4), az egyetlen az oldalon aki nem trollkodik hanem tényleg hiszi amit ír utolsó szóig :DD Remélem aktív lesz és irkál sokat, jól nézzétek meg, ő az a szint, akinek a tv ma bead valamit, holnap az ellenkezőjét és nincs feloldatlan érzés a fejben :DD Én bírlak öcsém!

A többi fideszes aljasságból teszi itt az oldalon nem olyan hülyék ahogy beállítják teszteltem, de te pajti tényleg elhiszed! És a hitet tisztelem!

2023. júl. 31. 22:17
 15/20 anonim ***** válasza:
86%

Nem vagyunk balliberális pártok szavazói te hasas-kakadu fan, viszont vállalható ellenzéki pártra bárkire rászavazunk, mit érdekel engem hova sorolja magát, a hasas volt ateista, liberális majd lett keresztény konzervatív illiberális.

Az uniós helyezésünk ahova süllyedt 13 év alatt botrány. Nem volt nálunk rosszabb vezetés az egész EU-ban, ez neked nem elég indok :DD

2023. júl. 31. 22:22
 16/20 anonim ***** válasza:
81%

Várjunk csak! Akinek kizárólag az igaz, amit istene mond "így nevezi a Fidesz", annak nem léteik érv, sőt, számára nincs is ilyen fogalom. Az megmondá és kész. A többi meg viselkedjék. Még hogy érv? Rögtön jönne a megtorlás (szándéka. mert a kivitelezése nem megy).

Tehát mi, többiek úgy véljük, e pillanatban nincs rosszabb, csak jobb - bárki. Aztán persze majd válogatunk, ki a legjobb, sőt, egyszerűen jó. Téged pedig szembesítünk a tényekkel, mert szó téged meg nem győz, lassan abban sem hiszünk, hogy a fizikai érzékelés hatna. Te már így fogsz meghalni.

2023. júl. 31. 22:47
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"nem olyan hülyék ahogy beállítják teszteltem"

Azt az időt használják gondolkodásra, amit te a sebeid nyalogatására fordítasz miután izomból beléd rúgtak.

2023. júl. 31. 23:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek a megtért proli jelenségben.
2023. júl. 31. 23:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy rekorderek vagyunk: korrupcióban, inflációban, covid áldozatokban. Minden 2010 utáni világeseményben negatív példa vagyunk, pl: menekültválság kezelése. Nincs már demokratikus baráti államunk sem, csak néhány (fél)diktátorral van baráti viszony.
2023. aug. 1. 02:49
 20/20 anonim ***** válasza:

17

Pontosan így igaz és az semmi időt nem vesz igénybe :DDDD (14,15 voltam)

2023. aug. 1. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!