A balliberális pártok szavazói miből gondolják, hogy ezek a pártok jobb vezetői lennének az országnak?
"De ha te ezt már úgyis eldöntötted, akkor miért kérdezed?"
Mert érdekel az ellenvélemény.
"Kezdjük ott, hogy nincs olyan szó, hogy balliberális."
Van olyan szó. A balliberális pártokat így nevezi a Fidesz, és a Mi Hazánk is, és nem tudok róla, hogy pl. a Momentum visszautasítaná ezt a szót. Nem is teheti, hiszen baloldali, és liberális eszméket vall, ahogyan nyilván azok is, akik vele összefogtak.
Itt van az 1/5 értékeléses fideszes (2,4), az egyetlen az oldalon aki nem trollkodik hanem tényleg hiszi amit ír utolsó szóig :DD Remélem aktív lesz és irkál sokat, jól nézzétek meg, ő az a szint, akinek a tv ma bead valamit, holnap az ellenkezőjét és nincs feloldatlan érzés a fejben :DD Én bírlak öcsém!
A többi fideszes aljasságból teszi itt az oldalon nem olyan hülyék ahogy beállítják teszteltem, de te pajti tényleg elhiszed! És a hitet tisztelem!
Nem vagyunk balliberális pártok szavazói te hasas-kakadu fan, viszont vállalható ellenzéki pártra bárkire rászavazunk, mit érdekel engem hova sorolja magát, a hasas volt ateista, liberális majd lett keresztény konzervatív illiberális.
Az uniós helyezésünk ahova süllyedt 13 év alatt botrány. Nem volt nálunk rosszabb vezetés az egész EU-ban, ez neked nem elég indok :DD
Várjunk csak! Akinek kizárólag az igaz, amit istene mond "így nevezi a Fidesz", annak nem léteik érv, sőt, számára nincs is ilyen fogalom. Az megmondá és kész. A többi meg viselkedjék. Még hogy érv? Rögtön jönne a megtorlás (szándéka. mert a kivitelezése nem megy).
Tehát mi, többiek úgy véljük, e pillanatban nincs rosszabb, csak jobb - bárki. Aztán persze majd válogatunk, ki a legjobb, sőt, egyszerűen jó. Téged pedig szembesítünk a tényekkel, mert szó téged meg nem győz, lassan abban sem hiszünk, hogy a fizikai érzékelés hatna. Te már így fogsz meghalni.
"nem olyan hülyék ahogy beállítják teszteltem"
Azt az időt használják gondolkodásra, amit te a sebeid nyalogatására fordítasz miután izomból beléd rúgtak.
17
Pontosan így igaz és az semmi időt nem vesz igénybe :DDDD (14,15 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!