Mi ez az EU-s hülyeség már megint?
A munkahelyemen jelenlevő szolgáltatók a múlt héten jelentették be,hogy az új EU-s szabályozások miatt (EPR- kiterjesztett gyártó felelősség), jelentősen drágítanak a termékeiken.
Több terméknek 100 forinttal is növekedni fog az ára.
Elmehet az EU a jó büdös francba.
A grandiózus szabályozás kitalálóinak 2,25 literes kólás üveget kellene a fenekükbe feldugni.
Ilyenkor én is az mellett vagyok,hogy lépjünk ki.Nem kell ez a sok hülyeség, meg a lakosság szívatása.
#2: kb. 10% -ot lehet számolni végfogyasztói áraknál.
Ennyivel dobja meg, az árakat úgy szinte mindennek.
Ez megint a hüle zöldek marhasága, ahogy pl. a papír szívószál ami csomagolással együtt kerül a kukkba.
Akit érdekel, annak itt van, hogy mitől retteg a kérdező.
Én mondjuk inkább attól, hogy ha nem változnak a dolgok, akkor az a sok akkumulátor amit majd legyártunk és idővel tönkremegy, a nyakunkba zúdul, hogy ártalmatlanítsuk, mert senki nem csinálja meg helyettünk.
Ha utánézel (lásd a link az első válaszban), akkor láthatod, hogy a termék forgalomba hozója, gyártója kell, hogy megfizesse és nem a fogyasztó. A gyártóra haragudj amelyik veled fizetteti ki.
Persze Magyarországon mindenért az EU a hibás: infláció? EU hibája, akkor is ha sehol máshol az EU-ban nincs a közelébe se a magyarnak. Drága élelmiszer? EU hibája, akkor is ha még Ausztriában is olcsóbb. Alacsonyak a bérek? EU hibája. Minden az EU hibája, a magyar kormány, a gyártók, a forgalmazók semmiért se felelősek - egyesek szerint...
A stadionokba fogjuk felstócolni azokat a rossz, visszahozott szarkupac akkumulátorokat.
Először a felcsútiba, aztán ha megtelik, jöhet sorban a többi.
Valami csak jó lesz így, ha már a focizást nem sikerült ellesni a Youtubról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!