Ez minden Magyar szerint teljesen rendben van?
1 éve fél kiló darált hús volt 490ft.
2 hete 990.
Ma már 1300ft.
Miközben az átlag fizetés 280-310 nettó.
Ha meg átmesz környező orszagokba a kaja olcsóbb.
Tehát ebben az országban adottak a legmagasabb élelmiszer árak...és a legalacsonyabb fizetések.
És mindenki nyugtázza ezt, hogy-oké ez van...
Wtf?
Miert nincsen megostromolva a karmelíta még, és miert nincs ov a tűzfal előtt agyonlőve mint csau?
Hogy az ember tisztességesen vegigdolgozza a hónapot...de a fizu előtti héten már filléreznie kell hogy maradjon ennivalóra pénz.
Klárika felemeli a béreket tehát kapásból magasabb lesz mint 280-310.
Az árakat meg nem fogja emelni.
hol 1300 ft 1kg darált hús? 😮
nekem 2000 -ért sikerült. 😢
A kérdés hazugságot tartalmaz, már áprilisban nettó 392 ezer volt az átlagkereset.
2023 áprilisában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 568 300, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 391 700 forint volt
#16: akkor median, vagy is amennyinél kevesebbet keres az emberek fele...
Az átlag azért becsapós, mert pl. Hófehérke mint bánya tulajdonos keres 1000 aranyat, morgó mint bánya igazgató 300 aranyat, kuka mint köztisztaságis 100 aranyat a többi 5 törpe 200 aranyat.
Akkor ezek szerint átlagosan 300 aranyat keresnek mind. :-)
Mindig a pozitív oldalt kell nézni.
-Népbetegség az elhízás
-melegágya a krónikus betegségeknek
-a csirkefarhát még mindig olcsó és egészségesebb: kevesebb zsírtartalma van
-A pénz beosztására ösztönöz
Én magam is szortam a pénzt úgy másfél évvel ezelőttig. Minden kaját, drága készételt, ruhákat megvettem amire éppen vágytam. Ma pedig már TUDATOSAN vásárolok. Kewvesebb erőforrást használok, kisebb energiát fogyasztok. Kikapcsolom a torrentletöltést is ha elmegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!