Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor maradjon a fidesz ha a...

Akkor maradjon a fidesz ha a másiknak nincs tapasztalata?

Figyelt kérdés

Tehát az érv az volt egy politika iránt érdektelen de mégis 4 évente a fideszre szavazó ismerősömnél, hogy azért kellett a fideszre szavazni, mert ez a márkizay mit tud felmutatni, hol volt neki ilyen tapasztalata hogy miniszterlnöki székre pályázzon?

Az, hogy logikailag hemzseg az okfejtés a hibáktól, akinek van esze látja akinek nincs annak meg nincs időm magyarázni, DE ha van egy cégem, ahol a biztonsági őr összejátszik a melósok egy csapatával és folyamat lopják ki az árut amivel engem egyre nehezebb helyzetbe hoznak anyagilag, nem érdemes kirúgnom a biztonsági őrt, mert az új embernek nem lesz helyismerete?? WTF?

2023. júl. 31. 10:02
A kérdező szavazást indított:
Igen, csak olyan legyen miniszterelnők aki már volt lehetőleg többször is :D
Nem vagyok szellemi absnicli nincsenek ilyen elvárásaim :D
6 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%

"mert ez a márkizay mit tud felmutatni"

Mondjuk Gyurcsányozni-Brüsszelezni ő is tudott volna, nincs olyan magasan a fideszesek átlag igénye :D

2023. júl. 31. 10:09
 2/19 anonim ***** válasza:
13%
A kommunisták és a fasiszták egyesítése a szivárványos zászló alatt azért nem hétköznapi mutatvány.
2023. júl. 31. 10:15
 3/19 anonim ***** válasza:
81%

Ez kb olyan hogy azt mondta nekem az ismerősöm tavaly.

-nem szavazok az ellenzékre, mert nincsen programjuk...

Én meg mondtam, hogy pedig van és atküldtem neki és hozzátettem.

A fidesznek 13 éve nincsen programja...az miért nem zavarja?

És itt el is dőlt.

Fideszesnek lenni vallás.

Ezek imadják hogy ov nyomorba taszítja, jogfosztja őket..aztán röhög rajtuk...

Ezek mazovista emberek.

Ov fizetése nő 200%ot az oké.

Havi 5 milla ba szod, plusz milliádjai vannak a buta mészarosnál es az is az övé.

A fidesz szavazó fizetése meg növekszik óránként 5 forintot.

De szerintük ez a rend.

A király gazdag a jobbagy nyomorog.

Barcsak kihalna vegre az összes ilyen buta fa sz már.

2023. júl. 31. 10:17
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor maradjon a fidesz ha a másiknak nincs tapasztalata?"

Vissza kell kérdezni, hogy akkor ő örült volna-e neki, amikor őt sehova nem veszik fel, mert nincs tapasztalata.

Orbán se született "tapasztalattal", bár én pont negatívumnak könyvelném el azt, amit a fidesz fel tud mutatni.

2023. júl. 31. 10:21
 5/19 A kérdező kommentje:

Márkizay azt mondja

90+23=103, elnézést, 113.

Origo: Márkizay egy könnyű összeadást is elrontott élő adásban

M1 híradó: Márkizay szerint 90+23 az 103, az ellenzék jelöltje még ezt sem tudja (forrás:origo)

Megafon: Márkizay alapvető összefüggésekkel, a matematika alapjaival sincs tisztában, alkalmas ez a jelölt miniszterelnöknek? Ilyet egy jobboldali ember nem mond! (forrás: M1 híradó)

Megyei napilapok: Márkizay szerint az egész kevesebb, mint a részek összege, hogy bízhatnánk egy ilyen emberre felelősen Magyarországot? (forrás: origo, M1 híradó)

Az egyszeri fideszes évekkel később az online fórumon:

Muhahaha, makizaj szerint 90+23 az 103, micsoda hülye muhahaha

Gondolom nem érted mire célzok, de neked nem is kell, majd aki érti az lájkolja :DDD

2023. júl. 31. 10:32
 6/19 anonim ***** válasza:

Elfelejtettél átlépni a másik profilodba, a kérdező kommentjét nem lehet pontozni. :D

Amúgy igazad van, végül is én Z. Kárpát Dániel integetését is karlengetésnek néztem. Pedig tudhattam volna, hogy az csak integetés lehetett, elvégre ti sosem vállalnátok közösséget karlengetőkkel, vagy ha mégis, minimum lenne valami következménye. :)

2023. júl. 31. 10:38
 7/19 A kérdező kommentje:

6 Nincs másik profilom pajti gondolom ez egy lájk lett volna részedről :D

Képzeld el tizenévesen még én is karlengettem, talán még heilhitlereztem is haverokkal mert azt sem tudtuk mi az :D akkor náci voltam már biztos :D a megafosos karlengető sem ítélhető el azért, amit fiatalon gyerek aggyal követett el, ahogy a kárpátdani se.

Viszont a megafosos tudja hogy állami hazug propagandát tol remélem ezért mind börtönben ülnek majd hazaárulásban való részvételért, hírhamisításért és hazugság terjesztéséért, előre megfontoltan anyagi haszonszerzés céljából :D

2023. júl. 31. 10:45
 8/19 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon, hogy Z. Kárpát akkor már Jobbikos volt. :D Dől belőletek a hazugság.
2023. júl. 31. 11:08
 9/19 A kérdező kommentje:

8

Jaj bocs nem érdekelt egyik videója sem megnéztem tényleg jobbikos volt mert valami jobbik zászló van a háttérban.

És a jobbik akkoriban náci párt volt vagy nem? Cigányozott zsidózott. Szerintem az akkori jobbik akkori felfogásába ez belefért. Engem meg nem érdekel.

Orbán volt kommunista (kisz titkár), ateista (csuhások térdre), liberális meg ki tudja mi. Ezeken a változásokon nem agyalsz egy kicsit, hogy lehet valaki képes erre? Náci karlendítő az meg náci marad egész életére?

Nem érzem én ezt problémának ne haragudj, az ország kirablása már inkább az

2023. júl. 31. 11:37
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Tehát azért oké elvtelennek lenni, mert Orbán is az. :D Amikor meg az összefogás hívek is csak annyit tudnak felhozni, hogy a másik is ugyanolyan rossz, mint ők. :D Nem is csoda, hogy nektek az is belefért, amit a választás után egymással művelt az ellenzék.
2023. júl. 31. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!