Műanyag díszlécet, ajtónyitót le lehet festeni?úgy hogy rajta is maradjon a festék,tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2020. júl. 23. 09:42
2/4 anonim válasza:
Igen. Én sima spray-vel fújtam, persze gondos tisztítás után. Több vékony rétegben, plusz utána lakkal is lefújtam több rétegben.
3/4 anonim válasza:
Egyrészt kell egy megfelelő műanyagfesték legjobb az időtálló ami ellenáll az időjárás hatásainak is. De ez kevés, a felületet érdemes átcsiszolni nagyon finom szemcsés vászonnal legalább 2000-2500 szemcsesűrűségű vászonnal vagy ennél is finomabbal. Ezzel a rárakódott szennyeződéseket is leszeded de legjobb előtte csiszolás előtt áttörölni nitrohígítós ronggyal, lecsiszolni és utána festés előtt még egyszer áttörölni jó alaposan hogy mindenféle szennyeződés, zsiradék akármi lejöjjön róla. A csiszolás azért kell hogy a felület érdes legyen hogy a festék jobban beletapadjon.
Ha festett műanyagelemekről van szó akkor érdemes a régit teljsen leszedni róla, meg egy alapozás sem árt előtte.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem festett, régi ford, Mk1-es Focus nál szeretnem a műanyag elemeket színazonosra. ..ha így műanyag festéket írtok, akkor az azt jelenti, hogy tökéletesen nem lesz azonos az auto színével(ezüst)?
2020. júl. 24. 22:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!