Mi hazánkosoknak nem visszás, hogy Toroczkai a saját fajtájában sem képes bízni és román felesége volt (már elvált)?
19
Milyen részletes cáfolatot? Szerinted én 1 órát fogok pazarolni az életemből erre? Írjanak valamilyen publikációt egy rendes helyre, aztán majd a peer review után értékelem a "bizonyítékod".
Az altalam hozott videóban, sehol sem hangzik el ilyen. Ez a te kétségbeesett csúsztatásod csupán.
Azért van sok időd, mert sem a szellemi, sem a testi termékeid nem tudod áruba bocsájtani. Nem érnek loszart sem. Helyette idióta kérdések alatt provokálsz. Életcél...
De Pócs doktor ilyeneket terjeszt. Az általad említett videó egy olyan Gödénnyel kezdődik, aki számon kéri a világot, hogy miért mondott ezt, meg azt. Ő azt állította az elején, hogy ez nem fog Európába jönni. Kit érdekel, hogy épp mit adnak elő? :D
"Azért van sok időd, mert sem a szellemi, sem a testi termékeid nem tudod áruba bocsájtani. Nem érnek loszart sem. Helyette idióta kérdések alatt provokálsz." ? :DDDD
Már sorry, de láthatom a tudományos bizonyítékokat? Egy videó pár régen megbukott hazugtól, na az nem bizonyíték, és főleg nem tudományos. Várom !
Tudományos alapon cáfoljam az olyan hülyeségeket, mint pl. az állandó megelőzési paradoxonba esés? Vagy azt, hogy valami retard azt állítja, hogy nem volt semmi baj, mert az utcán nem látott senki összesni? Vagy neki nem volt ismerőse? Na hát, ezek annyira igénytelen dolgok, hogy nincs is mit cáfolni rajta. Ő nem látott ilyet, egészségére.
Hozzál ide érveket, bizonyítsd amit állítottál, és akkor lesz cáfolat. Nem 1 órás "nézd meg a hülye retard konteos vezéreim", hanem érveket hozzál, tudományos bizonyítékokat, hozzál nekem tanulmányokat, stb. A szokásos konteos rizsát már ezerszer hallottam, ilyenre nem pazarlom az időmet.
A tényeken nincs mit cáfolni.
Csak azt nem értem, ha nem tudod, akkor minek akarod itt görcsösen bizonygatni az ótvaros hazugságaid🤷🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!