Az ellenzékiek miért beszélnek Magyarországról szinte úgy mintha egy éhező, szenvedő sivatag lenne??
Teljesen irrealisztikus kormány kritikákat olvasok mostanság.
Fizetett politikai élettelen trollok lepik el az internetet...
Talán jólét lenne nektek ha normális munkát találnátok 😂😝
A Balatonon elvétve vannak külföldiek.
Már csak azért is mert nekik az Adria sokkal jobban megéri, a régi balatoni nosztalgia pedig már lecsengett
19
Lehet neked újdonság, de a többség azt zabálja, amit éppen megkíván. Továbbá jóval kevesebbet mozogtok, mert kb mindenki autóval jár mindenhova, tehát amit felzabáltok, nem mozogjátok le.
Arról hallottál már, hogyha befalsz egy adag pörköltet, de mellette mozogsz, nem úgy fogsz kinézni mint egy vadmalac? És mondom még egyszer, hogy a hozzád hasonló agytrösztök terjesztették, hogy az alultápláltság miatt dagad egy rakás ember az országban. Szerintem meg azért mert többet zabálnak a szükségesnél.
"És mondom még egyszer, hogy a hozzád hasonló agytrösztök terjesztették, hogy az alultápláltság miatt dagad egy rakás ember az országban. "
Egy nagy f*szt terjesztette ezt bárki is, egyszerűen csak észre kéne venni, hogy a túlevés és szegényes étrend nem zárják ki a szegénységet.
25
"Egy nagy f*szt terjesztette ezt bárki is, egyszerűen csak észre kéne venni, hogy a túlevés és szegényes étrend nem zárják ki a szegénységet."
Amikor ez téma volt, olvastam egy rakás hozzászólást a közösségi oldalakon, és rengeteg elmeroggyant jött azzal, hogy a lakosság alultáplált, és ezért puffadnak fel.
24
Szóval te el sem olvastad a linket, és okoskodsz? Kinek van több ideje, energiája mozogni, annak, aki egész nap olyan munkát végez, mint pl. álló munka szalag mellett, vagy annak, aki a PC előtt ül? És ne beszélj arról, hogy én mit csinálok, mert fogalmad sincs róla.
Azt is elugattam, hogy nem a pörkölt a lényeg benne, hanem a TÉSZTA mennyisége. Olvasni sem tudsz? Szánalmas, hogy megpróbálod bemagyarázni, hogy a logika, tudományos tények és az empirikus megfigyelés is hazudik, MERT TE NEM HISZED EL. :D
27
"Another cause of obesity is low physical activity"
Igen, és? Kinek van több ideje elmenni a gymbe, aki tud babysittert fogadni, vagy az, akinek otthon kell a gyereket pesztrálni? Kinek van pénze gymre, a gazdagnak, vagy a szegénynek? Kinek van több pénze diabetikust és személyi edzőt fogadni? Kinek van pénze otthonra venni gépeket, eszközöket?
Az a helyzet, hogy tények ellen próbálsz vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!