Mi lenne ha Magyarországon is olyan olcsó utcai étkezdék lennének mint Thaiföldön?
Mese habbal.
Az a szutyok ami ott van...
Néha feldob indiai utcai árusokról videókat, hát... Az, hogy 5 centis retek van a körmük alatt, még a legkisebb baj.
Milyenek lehetnek akkor az otthoni körülmények, ha otthon csinálja meg és úgy viszi ki?
Meg egyébként is gusztustalan, mikor a légy száll az utcán a kajára még be is köpi.🤮
"Mindenki utcai árus lenne és a végén még megélnének és boldogok lennének az emberek...."
Mert Thaiföldön aztán olyan Q jó élet és jólét van :D
Valaki, aki dolgozott konyhán Magyarországon évekig és rengeteg ismerőse van, akik szintén konyhán dolgoznak/dolgoztak, megnyugodhatsz kedves anti-Thaiföld kommentelő, az éttermek jelentős része a legeslegalapvetőbb higiéniai előírásokat sem tartják be. Az ilyen eset pedig napi szintű, csak vagy nem buknak le, vagy a főni lekeni az ellenőrzést:
25
Attól, hogy neked vannak igénytelen ismerőseid még nem ez az általános. De itthon is vannak ételmérgezések igen, hála az ilyen állatoknak, mint te.
Értem én, hogy agyhalott vagy, de legalább ne reklámozd.
Nem azt írtam, hogy én is ezt csináltam, hanem azt, hogy dolgoztam konyhán emberekkel, és bőven láttam ezt-azt. Állat meg az a drágalátos felmenőd, aki sajnos a világra hozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!