Mi lenne ha Magyarországon is olyan olcsó utcai étkezdék lennének mint Thaiföldön?
9
Ez a lényeg hogy náluk nem kell sem üzlethelyiség, sem engedély,semmi sem!
Fogod a cuccot és lemész az utcára eladni!
Még sohasem betegedtem meg Thaiföldi kajától ellentétben a magyarral,viszont nyomorba dönti a sok uniós szabályozás a magyarokat, akik már majdnem annyira szegények mint a thaiföldiek,de nem ehetnek csak baromira drágán mert szabály pfff.
13.
Te gondolom még csak képeken láttad Ázsiát! Pffff
Itthon nem engednék azt meg! :D
Még a régi, utcai gesztenyesütögető nénikéket sem nézték jó szemmel.
Én régebben láttam egy úti filmet (talán pont Thaiföldről), amiben a csávó utcai árustól vett kaját, amit ott a nyílt utcán sütögetett mindenféle higiénés szabályok nélkül, hát itthon szerintem ilyesmire ne számíts, mert akkor az EU tuti megbüntetné Magyarországot, de keményen!
"Te gondolom még csak képeken láttad Ázsiát! Pffff"
Azt állítod hogy nem létezik amit írtam?
Mi lenne?
Mindenki utcai árus lenne és a végén még megélnének és boldogok lennének az emberek....
Mi lenne?
Szabadság.
Vagy káosz és hasmenéses tömeges megbetegedés. :)
16-19.
Hogyha a tudatlanság meg tapasztalatlanság irányítana mint titeket akkor biztosan lennének gondok!
Mondom 3* voltam ázsiában és soha egyszer nem volt kajától hasmenésem se!
A múlt héten vettem egy akkreditált étteremben pesten egy menüt és bugyogott a buzölgő főzelék , úgyhogy ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!