Orbán Viktor aki azt képzeli magáról hogy vezetőnek született egy karcinogén Magyarország DNS-ében?
Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 23:45
1/14 anonim válasza:
A baj az, hogy vezetőt akar a nép, nem pedig miniszeterlnököt. Nem egészen ugyan az... :D
2/14 anonim válasza:
Nem. Ő a magyarok által megválasztott vezető. A többség szerint ő a legjobb választás a jelentkezők közül. Tehát nem.Viktort kell lecserélni, hanem a 3 millió agyhalottat, meg azt a másik 3 milliót, amelyik képes volt gyurcsányfélékre szavazni, illetve még azt a 3 milliót, aki semmibe nézi a saját sorsát, és agyhalott módon a maradék 6 millió hülyére bízza azt.
3/14 anonim válasza:
2-es, ez a matek ez még is hogy jött ki? :D
5/14 anonim válasza:
2: egyszerűbb, ha csak téged cserélünk le, kérünk valaki értelmesebbet.
6/14 anonim válasza:
2 : "meg azt a másik 3 milliót, amelyik képes volt gyurcsányfélékre szavazni, "
Nagy igazság! Amíg ilyen az ellenzék ne is várjatok jobbat
7/14 anonim válasza:
Nagy igazság? :D 3 millió? Érdekes egy ország lettünk, nem tudtam, hogy itt van 10millió szavazásra jogosult ember ebben az országban... :D
8/14 anonim válasza:
7: Hát gyircsányfélékre egy kb 2 millióan szavaztak csak. Aki nem ment el nem is érdekelte
9/14 anonim válasza:
Én tudom hányan szavaztak, és azt is, hogy hányan voltak jogosultak. Azért vélem érdekesnek ezt a matekot.
10/14 anonim válasza:
Huscomb1 meddig vagy szabin? Dolgozol? Ma egész nap olvastam hozzászólásaid csak ezért kérdem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!