Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elítélendő a közmédiás propaga...

Elítélendő a közmédiás propagandisták tevékenysége?

Figyelt kérdés

2023. júl. 25. 13:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Tényleg senki sem érzi a jobboldalon az állami pénz és magánpénz közti különbséget? Állami pénz és magántőke? Nincs meg senkinek sem?
2023. júl. 25. 14:40
 12/21 anonim ***** válasza:

9-es, a Kínai multik azért jönnek ide, mert EU tagság miatt gyarmatok vagyunk, what?

"Le kellett építeni a mezőgazdaságot, cukoripart és be kellett hozni azt a nyugati szemetet, amit ott sem esznek meg. Ezzel te is megszavaztad ezt"

A nyugati kaja minőségibb, mint a magyar. Nem zavar? A tescos fos termékek zöme magyar.

"A fideszre legutóbb listán mennyien is szavaztak ? 65% körül. Na az ha tanulták matekot 2/3. Köszönöm -.-"

Magyarország lakossága kb. 9.5millió, 3millióan szavaztak a fideszre. És 54% volt, nem 65%.

Te eszméletlen vagy, bármit írsz le, tuti, hogy nem igaz. Ha a bullshit generátort használnád nagyobb lenne a találati arányod.

2023. júl. 25. 14:41
 13/21 anonim ***** válasza:
22%

11 Épp az előbb írtam le, hogy a nyugat is ami pénzünkből finanszírozza a médiabirodalmát. Hát honnan lenne a Rotschildeknek pénzük ? Nem dolgoznak semmit. Másokat dolgoztatnak. Amit itt nem fizetnek ki a munkásoknak, mert olcsóbban dolgoztatnak mert EU gyarmat vagyunk abból a pénzből mossa át az agyad is. Látszik hogy sikeresen.

12 A nyugati kaja, ami ide érkezik egy szemét. Már ott sem eszik meg. Sokkal rosszabb minőségű a kola is ami ide jön, de amit az aldiban, lidben látsz már nem a nyugati minőségi kaja. A magyar tej, búza világhírű. A német supermarketekben pedig igen silány minőségű élelmiszer vabn

2023. júl. 25. 14:46
 14/21 anonim ***** válasza:
22%

12 A szavazatok nem is tudom 54 volt a fidesz ? Már nem emlékszek. Na a Mi hazánk ami szintén egyezik a fidesz politikájával ők is kaptak 6%-ot akkor az együtt 2/3-ad.

Aki nem szavazott nem is érdekli a politika. Utálja mindkét oldalt

2023. júl. 25. 14:48
 15/21 anonim ***** válasza:

És meg is érkeztünk a Roccsildos konteozáshoz, tegye fel a kezét, akit meglepett!

" Na a Mi hazánk ami szintén egyezik a fidesz politikájával ők is kaptak 6%-ot akkor az együtt 2/3-ad." :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ez már tényleg kínos haver... Ez a Tóni vagy a Prigozsin féle ruszki trollfarm ?

2023. júl. 25. 15:39
 16/21 anonim ***** válasza:
82%

"12 A nyugati kaja, ami ide érkezik egy szemét. Már ott sem eszik meg. Sokkal rosszabb minőségű a kola is ami ide jön, de amit az aldiban, lidben látsz már nem a nyugati minőségi kaja. A magyar tej, búza világhírű. A német supermarketekben pedig igen silány minőségű élelmiszer vabn"

A kóla pontosan ugyan olyan. A Lidl is, és véletlenül éltem angliában, és Lidl kaját vettem mindig. 1:1 ugyan az, ha ugyan az a termék.

"A magyar tej, búza világhírű." Nekem pontosan ugyan olyan volt a brit tej is, mint a magyar tej. Tudod mi volt a különbség? Hogy a felébe került az angol. :D A búzát meg beszéld meg a honfitársaiddal, hogy ne adják el drágán külföldre, és ne olcsó mással pótolják. Ehhez semmi köze a zuniónak :D Fejleszteni kellett volna a mezőgazdaságot az uniós pénzekből, nem csak felélni, aztán sírni még több támogatásért. A lengyeleknek sikerült. Tudom, tudom... A szemét magyarellenes világ, mindenki ellenünk van.

2023. júl. 25. 15:41
 17/21 anonim ***** válasza:
16, igen, egyébként az a vicces, hogy mi is a Lidl-ben vásárlunk, bár mi Németország, Csehország és nyaralások alatt Görögország, de ugyanazok a termékek vannak mindenhol 80%-ban, és kb 20%-a hazai. Egyszerűen be kellene ülni az autóba és körbenézni, mi van külföldön.
2023. júl. 25. 15:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Bizony. Vannak olyan termékek, amik eltérnek, de azok azért vannak, mert régiónként mások az igények. Elmeszeltek anno állítólag pár terméket, de a listát azóta se találni sehol, hogy mik is ezek. A kóla egészen biztosan nincs közöttük.
2023. júl. 25. 15:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Mármint volt róla szó, hogy tényleg rosszabb minőségű 1-2 dolog, de sose mondták meg mi. Te éreztél bármin olyat, hogy "na, hát jobb lett!" :D Én nem. Amúgy pl. mi etetünk a németekkel ungarische salami néven fost úgy csomagolva, hogy még a magyar is azt hiszi, hogy téliszalámi... :D
2023. júl. 25. 15:58
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

15: "És meg is érkeztünk a Roccsildos konteozáshoz, tegye fel a kezét, akit meglepett!"

Nem konteo. Rohadt gazdagok és azt hirdetik, hogy ők akarják uralni a világot. De gondolom erről te nem tudsz

"A kóla pontosan ugyan olyan. A Lidl is, és véletlenül éltem angliában, és Lidl kaját vettem mindig. 1:1 ugyan az, ha ugyan az a termék."

A lidl-ben teljesen más kajákat kapsz nyugaton, mint itt. Ide csak a szemét érkezik

"Ez már tényleg kínos haver... Ez a Tóni vagy a Prigozsin féle ruszki trollfarm ?"

Az ország 2/3-a szavazott a jobboldalra, kormányra. Szémold ki

2023. júl. 26. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!