Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nyugatnak 3 erénye van...

A nyugatnak 3 erénye van migránsok, lmbtq, háború mondta Orbán Tusványoson ezt komolyan gondolja?

Figyelt kérdés
Vagy ez valami vicc, ez tényleg a politikai nézete?
2023. júl. 25. 08:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ha lehet kezelni, akkor kezeltesd magadat, mert szemmel láthatóan személyiségzavarban szenvedsz, hiszen gyógyszeres, dologtalan, mamahoteles számítógépfüggő nyomoronc létedre azt hiszed, hogy pszichiáter vagy ;)
2023. júl. 25. 10:20
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Ezt nem akarjátok inkább privátban folytatni?
2023. júl. 25. 10:22
 23/28 anonim ***** válasza:
55%

"Ha lehet kezelni, akkor kezeltesd magadat, mert szemmel láthatóan személyiségzavarban szenvedsz, hiszen gyógyszeres, dologtalan, mamahoteles számítógépfüggő nyomoronc létedre azt hiszed, hogy pszichiáter vagy ;)"

Veled ellentétben nekem van szakvéleményem arról, hogy nincs személyiségzavarom. :D

És nem is én képzelem magam orvosnak. ;) És nem is én álltam neki a melegekről a kutyák dugására asszociálni, az is te voltál.

2023. júl. 25. 10:25
 24/28 anonim ***** válasza:

Soha nem gondolkodtál még azon amúgy, hogy dolgozz valamit, esetleg elköltözz a szüleidtől?

Egyébként körülnéztél már ott Debrecenben, hogy ha megelégelik anyádék az élősködést, és kivágnak otthonról, akkor melyik aluljáró alá mész majd lakni?

2023. júl. 25. 10:29
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem, az nem vicc és nem a politikai nézete. Ez a rajongóknak szól, hogy még jobban rajongjnak, de főleg ne gondolkodjanak.

A többi pedig vérmérséklettől függően felháborodott, röhögött vagy elmeháborodottnak nézte. Néhányan próbáltak fegyelmezettek maradni, kevés sikerrel.

Rövidebben fogalmazva, felejtsd el sürgősen és ne foglalkozz vele. Inkább azzal, hogyan lehet egy rajongóból ismeét gondolkodó embert faragni. Ez bizony nem egyszerű.

2023. júl. 25. 11:29
 26/28 anonim ***** válasza:
55%

"Soha nem gondolkodtál még azon amúgy, hogy dolgozz valamit, esetleg elköltözz a szüleidtől?"

Most projektálsz? Nem zavar, hogy én végig "dolgoztam" tegnap is, amíg téged oltottalak? :D

"Egyébként körülnéztél már ott Debrecenben, hogy ha megelégelik anyádék az élősködést, és kivágnak otthonról, akkor melyik aluljáró alá mész majd lakni?" Ha lenne is ilyen probléma, az én anyámék nem raknának ki. De az a helyzet, hogy ez semmilyen módon nem fenyeget, hiába vergődsz. :D

Amúgy remélem tudsz VPN-t használni, mert nem lesz hosszúéletű az accountod. ;)

2023. júl. 25. 11:33
 27/28 anonim ***** válasza:

Remélem, nem sírod el magad ettől, de az a helyzet, de nincs szükségem VPN-re a gyakorizáshoz, már minimum négy account-omat IP banolták, és lám, ide írogatok most is, VPN nélkül :D

Úgyhogy hiába reménykedsz, gyógyszeres, engem innen nem lehet kitiltani :D

2023. júl. 25. 11:43
 28/28 anonim ***** válasza:
72%
Ja, szóval lopod a netet mekikből, mint a hajléktalanok? Az már karrier !
2023. júl. 25. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!