A nyugatnak 3 erénye van migránsok, lmbtq, háború mondta Orbán Tusványoson ezt komolyan gondolja?
Azért nem kell rakéta mérnöknek lenni ahhoz, hogy értse az ember.
A csüngőhasú szereti a pénzt és össze-vissza beszél a fél hülye szavazóinak. Ennyi.
Mármint ő nem gondolja komolyan abban az értelemben, hogy tudja, hogy bullshit. De populista, a szavazói nem tudják, hogy bullshit. Vagy tudják, csak szeretnék, ha nem lenne az.
És a populistának nincsenek elvei, leszarja, hogy mi történik a világban. Az érdekli csak, hogy rá szavazzanak. Ha ahhoz az kell, hogy komcsiból liberális legyen, akkor az. Ha az kell, hogy liberálisból keresztény konzervatív, akkor az. Ha az kell, hogy orosz, akkor az. Ha nyugat, akkor az. Nem véletlen találsz számtalan bizonyítékot arra, hogy ellenzékben totál mást mondott, mint kormányon.
Amikor azzal lehetett szavazatokat szerezni, hogy az orosz takarodjon, akkor azt mondta. Amikor azzal, hogy Putin nagyon jó nekünk, akkor azt mondta. Csak a probléma már ott van, hogy a szavazóit olyan szinten manipulálták már, hogy mára eljutottunk odáig, hogy már nem csak simán azt mondják, amire rezonál a nem túl acélos magyar szolganép, de már azt is ők mondták meg, hogy mit akarjon a nem túl acélos szolganép.
Amíg az érzelmeikre, félelmeikre hatnak, addig könnyű őket irányítani. Primitív ösztönökre könnyű olyan válaszokat adni, amit elfogad a primitív ösztönlény. Ha te éhes vagy akkor nem fogsz ellentmondani egy kis paprikás krumplira. Ha félsz a migráncstól, akkor nem fogsz ellentmondani a kerítésre. Ha félsz a bumziktól, akkor nem fogsz ellentmondani arra, ha én azt mondom, hogy én vagyok az utolsó mentsvára a bumzi mentes világnak. Világos ez, mint a nap.
14
Melyik politikusnak nem a hatalom és a pénz számit?
Csak egyet mondj..
15
Antanas Guoga például. Jó olvasgatást! :3
15, bárki, aki nem vezette az országot az elmúlt13 évben és akinek a döntései nem döntötték be teljesen az országot.
Bárki, kivéve Toroczkait.
Nézd, szerintem ezzel ő maga is így van.
Megkapja a papírt, mint annak idején az iskolában a verset a nebuló. Át olvassa egyszer és rájön hogy az idegen szavak felét nem ismeri. Bebiflázza, majd másnap felböfögi.
Áá, felébredt a kedves beteg, hogy vagyunk ma?
Ritalint bevettük rendesen?
Még neem??
Nem kéne megismételni a tegnapi őrjöngést, kedves Richárd, nem akarunk megint gumiszobába menni, ugye?
Persze, hogy nem, na, tessék szépen bevenni a tablettákat.
Tegnap csak te őrjöngtél, miután közöltem veled, hogy nem várok el tőled semmit, de nyugodtan projektálj csak. Nem, nem vettem be a ritalinom, minek venném be ahhoz, hogy itt írogassak? Te felveszed az olvasószemüveget alváshoz?
"Persze, hogy nem, na, tessék szépen bevenni a tablettákat."
Nyugi, ma már lehet kezelni azokat a személyiségi zavarokat, amikor a kőműves hirtelen azt hiszi, hogy pszichiáter, a disszociatív sz.zavar kezelhető. Tudok egy pszichiátert javasolni, ha gondolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!