Melyik tűnjön el a kettő közül? A balos ellenzék vagy az LMBTQ?
Akármilyen messzíről jöttem azt mondom ha nem indokolja a történet akkor nem kell feltétlenül bele.
Utollag még jó,hogy nem homultmeg mert akkor nem szűl főgonoszt.
A szoknyában riszáló Emmák
Pedig nem emelelik a rendezvény szinvonalát.
Ha én tudom a 4fal között akkor másnak is tudni a kéne, ahoz sem pénz sem iskolai végzettség nem kell.
Jaja
És mi a baj azzal, ha Leila biszex? Miért zavar ez téged? Tehát az rendben van, hogy te biszex vagy, de az már nincs rendben, ha a filmben is biszex valaki? Miért? Érdekes egy elgondolás.
"Ha én tudom a 4fal között akkor másnak is tudni a kéne, ahoz sem pénz sem iskolai végzettség nem kell." Hogy te mit csinálsz ahhoz senkinek semmi köze. Neked sincs ahhoz, hogy más mit csinál. Világos, igaz?
Bisex az már más,de az a film pont nem erröl kéne hogy szoljon. De ha hangsulyossá tesszük már már kötelezövé...
Uram bocsá de íroi szabadság? ha én nem akarok melegeket a történetembe akkor mi van?
Azon kívül,hogy bolykottálnak mert "csúnya LBBTQ fób vagyok!"
A másik mi hasznom belölle?
"Bisex az már más,de az a film pont nem erröl kéne hogy szoljon. De ha hangsulyossá tesszük már már kötelezövé..."
Miért, erről szólt volna? Ha férfival csókolózott, akkor is felháborodtál?
"Uram bocsá de íroi szabadság? ha én nem akarok melegeket a történetembe akkor mi van?" Akkor nem írsz bele.
"Azon kívül,hogy bolykottálnak mert "csúnya LBBTQ fób vagyok!" Mese, habbal.
"A másik mi hasznom belölle?" Miből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!