Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik tűnjön el a kettő...

Melyik tűnjön el a kettő közül? A balos ellenzék vagy az LMBTQ?

Figyelt kérdés
Ha választhatnál.

2023. júl. 23. 18:59
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
31%
Gyah, 10-es bevitte a kiütést, itt spori ide már nem is kell, csak orvos.
2023. júl. 25. 10:27
 12/44 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
55%

"Emberek milliói hisznek abban, hogy a világot egy szakállas öregember alkotta és hogy feltámadnak harmadnap a halottak. Ehhez képest a transz jelenség egész lightos."

Csak hogy ez ellen nincsen se bizonyiték, se mellette sincs bizonyitok.

Ellentétben a transz aktivisták nemi definiciója ellen biologiailag meg figyelhető bizonyitékok vannak.

2023. júl. 25. 10:43
 13/44 anonim ***** válasza:
66%

"Csak hogy ez ellen nincsen se bizonyiték, se mellette sincs bizonyitok."

Tehát egy tudományosan értelmezhetetlen elméletre alapozva akarják emberek milliói irányítani az embereket? Na hát, tökre jó ötletnek tűnik.

2023. júl. 25. 10:59
 14/44 anonim ***** válasza:
94%

"Csak hogy ez ellen nincsen se bizonyiték, se mellette sincs bizonyitok."

Hát, de... Ezeket összegezve természettudományoknak hívjuk. Amiknek egy ponton valóban ugródeszkája volt a "vallás", mivel amikor az ember elkezdte megismerni a világot, bizonyos előfeltevéseket kénytelen volt rögzíteni. Ez meg az azért van így, mert egy felsőbbrendű valami ilyennek alkotta. Deus ex machina, ha úgy tetszik. Erre épített rengeteg vallási vezető, akik a "jóistenen" keresztül egyrészt hatalmas vagyonhoz jutottak & bebetonozták a hatalmukat (ugye én Isten jóvoltából uralkodom, ha leváltasz a pokolra jutsz. Ne lázadj fel paraszt, lehet most szart, mert a semmiért robotolsz & mélyszegénységben élsz, de majd a mennyben neked is jó lesz. Addig csináld amit mondok, vagy a pokolra jutsz!). De 2023-ban azért már kicsit máshol tartunk.

Kettő, lehet az én történelmi tudásom a hibás, de én még sose hallottam, hogy a transzok a saját "transzságukra" hivatkozva égetted el/akasztottak fel/nyúztak meg/fojtottak kútba/feszítettek keresztre embereket.

"Ellentétben a transz aktivisták nemi definiciója ellen biologiailag meg figyelhető bizonyitékok vannak."

? Először lapozd fel a gender és a sex közötti különbséged szerintem. A transzok gender identitása tér él a a biológiai nemüktől, azaz a társadalmi nemük.

2023. júl. 25. 12:30
 15/44 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
5%

"Kettő, lehet az én történelmi tudásom a hibás, de én még sose hallottam, hogy a transzok a saját "transzságukra" hivatkozva égetted el/akasztottak fel/nyúztak meg/fojtottak kútba/feszítettek keresztre embereket."

És? Adtól nincsen igazuk.

" Először lapozd fel a gender és a sex közötti különbséged szerintem. A transzok gender identitása tér él a a biológiai nemüktől, azaz a társadalmi nemük."

De ők meg azt akarják hogy ezen önös értelmezését a nemnek, fogadjuk el náluk, még ha nem is értünk vele egyet, vagy transzofobnak hivnak.

Pontasabban nem a transzok, hanem a transz aktivisták! A transzok kis része az ami ténylegesen olyan, aki ilyen módon cseszegeti az embert, a többség marad magának békében.

2023. júl. 25. 12:34
 16/44 A kérdező kommentje:
Huscomb te amúgy mentális beteg vagy, hogy napok óta mindenhova odahányod éjjel-nappal a kis butaságaidat? Vagy csak egy átlagos homokos?
2023. júl. 25. 12:42
 17/44 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
5%

"És te miért nem hívod úgy, ahogy akarja? "

Mert én meg nem akarom, ez ilyen egyszerű.

Ezt miért nem lehet elfogadni?

"Baszdki, ha akarod én is hívlak téged örömmel Pöcsköszörűnek, meg Tündérkének is, ha attól boldogabb a lelked. Gondolom kikérnéd magadnak, ha gyökérnek hívnálak, pedig nem értenék ezzel egyet, hogy másképp hívjalak."

Ezek meg konkrét sértések, amiket azért mondasz mert egy provokativ tusko vagy. Én csak azért nem hivom "Hölgyemnek" a transz férfit, mert nem tartom hölgynek. Ha elnevezi magát Ameliának, az persze teljesen más, mert ott csak névről van szó, annak nyugodtan hivnám.

"Hosszasan kéne arról beszélgetni veled, hogy miképp gyakorold az elfogadást, de szerintem megtették már sokan. Egyszerűen alkalmatlan vagy rá, sötét."

Ezt mondja az aki egyből le gyökerezett, és pöcsköszörüzött, mert nem akarok a saját elveimmel ellentétesen hívni valakit, úgy hogy még csak nem is sértegetem.

Hát ez tényleg sötét, kapcsolj már magadnak valami kis fényt oda bent!

2023. júl. 25. 12:46
 18/44 anonim ***** válasza:
94%

Hm, ki lehet a mentálisan beteg, az aki homokost lát mindenkiben, aki nem fújol rájuk, vagy az, aki ráér írni ide?

Én irkálom ki minden nap a melegekről szóló kérdéseket, százával? Nem. Ti teszitek ezt állandóan, titeket érdekel a téma, én le se szarnám. De hát vagytok olyan kedvesek ti, "konzervatívok", hogy állandóan ezt a témát veritek itt, aztán kivagytok akadva, hogy mindenhol az elembétékúúú. Miért van pride, hát miért nem bújnak el? Aztán egész évben nyomjátok róluk a rizsát. :D

Amúgy az, hogy mentális beteg vagyok-e attól függ, hogy mit tekintünk annak. GAD-om van, szezonális depresszióm, és ADHD-m. Semmiben nem befolyásol itt ez, csak annyiban, hogy egyszerre tudok 8 dolgot csinálni, így van időm rátok úgy, hogy közben teszem a dolgom. ;)

2023. júl. 25. 12:48
 19/44 anonim ***** válasza:
91%

"Ezt miért nem lehet elfogadni?"

Mert az intoleranciát sosem lehet tolerálni. Ez egy paradoxon, és, ha megtennénk, azzal a toleranciát számolnánk fel.

"Ezek meg konkrét sértések, amiket azért mondasz mert egy provokativ tusko vagy. Én csak azért nem hivom "Hölgyemnek" a transz férfit, mert nem tartom hölgynek. Ha elnevezi magát Ameliának, az persze teljesen más, mert ott csak névről van szó, annak nyugodtan hivnám."

De én nem hívhatlak annak, aminek szeretnélek? Csak te neked van jogod hozzá? Én például szarok rá, hogy te minek vallod magad, nekem te ezentúl hermafrodita leszel, és Gazsi lesz a nevet, vagy Gizi. Mert nekem így tetszik. Bajod van vele? Nem erőltetheted rám az akaratod!!444

"Ezt mondja az aki egyből le gyökerezett, és pöcsköszörüzött, mert nem akarok a saját elveimmel ellentétesen hívni valakit, úgy hogy még csak nem is sértegetem.

Hát ez tényleg sötét, kapcsolj már magadnak valami kis fényt oda bent!"

Ja, én amúgy intoleráns vagyok az intoleránsakkal szemben, így van. Az a különség, hogy, ha én alapvetően lennék egy intoleráns fax, akkor legalább nem követelném mástól a toleranciát, világos? Tőlem azt kapod, amit te adsz másoknak. Amit érdemelsz. Titeket senki sem bántana, ha ti nem bántanátok másokat. Aztán mindig megpróbáljátok ezt a "jajj a lipsi toleránsok egyből intoleránsak velünk szembeN!!4"

Ha nem lennétek prolik, akkor ismernétek Karl Popper mit mondott erről. De azok vagytok. :3

2023. júl. 25. 12:51
 20/44 anonim ***** válasza:
94%

"És? Adtól nincsen igazuk."

Gondolom azért a hatalmas iróniát érzed. Olyanok, akiknek nincs igaza, elmondják a transzokról, hogy nincs igazuk. Teszik ezt úgy, hogy a gender & sex közti különbséget se ismerik az esetek 90%-ban.

"De ők meg azt akarják hogy ezen önös értelmezését a nemnek, fogadjuk el náluk, még ha nem is értünk vele egyet, vagy transzofobnak hivnak.

Pontasabban nem a transzok, hanem a transz aktivisták! A transzok kis része az ami ténylegesen olyan, aki ilyen módon cseszegeti az embert, a többség marad magának békében."

Összességében szerintem ha mindenki elfogadná azt, hogy mindenkinek szabad minden, amíg az a mások jogait nem sérti, akkor nem lenne itt semmi gond. Szíved joga azt csinálni, amit akarsz, de akkor neki is lehessen kötetlenül azt csinálni a testével amit akar, úgy öltözni, ahogy akar.

Ilyenkor jön az az értelmes válasz általában "de akkor fogadja el azt, hogyha szoknyát vesz fel, akkor annak következményei lesznek ám!", és ugyanezek az emberek aztán telesírják a netet, hogy őket terrorba tartják a melegek, sőt az egyik b#zi egyszer csúnyán is nézett rá. "Erőszak a fehér heterók ellen" és egyéb kacagtató megfejtések. Szerintem ha nem éreznék szinte fizikai fájdalommal járó kötelességednek, hogy 2 percenként emlékeztessék ezeket az embereket, hogy "hehehehe, de azért nem vagy nő/férfi", akkor pont lesz#rnák magasról, hogy pl. a te a véleményed mi a négy fal között. Senki se mondta, hogy pl. neked ezekkel az emberekkel haverkodnod kell.

Egy dologban van egy legit pont a transzok kapcsán, az pedig a sportban való jelenlétük. Erre még valóban nincs értelmes & működő megoldás. Amivel foglalkozhatnának a politikusok persze, elvégre elméletben ilyen feladatok megoldására is tartjuk őket, csak az már tényleges munka lenne és csomó időt elvenne a lopástól.

2023. júl. 25. 13:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!