A kérdező szavazást indított:
Igen, természetesen
Nem kell béremelés
Tartózkodom
26 szavazat
1/11 anonim válasza:
Tőle nem kell. Csak ha elválik a Feritől.
2/11 anonim válasza:
Nekem aztán semmit nem fog felemelni.
3/11 anonim válasza:
Időről-időre visszatérsz ide ezzel a nyilvánvalóan demagóg hülyeséggel.
Feleslegesen teszed.
Fog az még templomot is ígérni neked, aztán amikor helyzetbe kerül, szelektívvé fog válni a jól bejáratott sémák szerint az emlékezete.
Hosszú idő távlatában sem tanultál a jelek szerint.
4/11 anonim válasza:
A bal oldal is lesüllyedt a Fidesz kommunikáció szintjére. Már a Kétfarkú Kutyapárt örök élet ingyen sör kampánya sem hangzik abszurdnak…
6/11 anonim válasza:
Azt az apró részletet elfelejtette publikálni a hölgyemény (?), hogy csak a szűk családi környezetének heti szintű bérfejlesztéséről osztott meg egy szelet információt.
7/11 anonim válasza:
A Magyarországon közös fazék közelébe eljutó "politikusok" nem hivatásként tekintenek a politikai pályára, hanem korlátlan jóléti forrásként, - ha eddig nem jöttél volna még rá egyedül erre. Egyik kutya, másik eb!
8/11 anonim válasza:
És mindezt 24 óra alatt.
"Megígértük... megtettük!"
9/11 anonim válasza:
Klárika soha nem lesz megválasztva. Amíg ennyi agya van az ellenzéki pártoknak, hogy őt indítják Orbán ellen, adig itt semmi változás nem lesz.
10/11 anonim válasza:
Nem vagyok DK párttag. Így engem nem fog érinteni az általa tervezett béremelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!