Nekem 5 perc elég volt a tusványosi "nagyívű" Orbán beszédből, van aki végig bírta nézni és mi a véleménye róla?
Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 11:40
A kérdező szavazást indított:
Végig néztem.
Nem néztem végig.
El sem kezdtem nézni.
Nem érdekel mit beszélt.
34 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nem kínzom magam ilyen böszme szektás butitó "beszédekkel"
2/9 anonim válasza:
Orbán beszéd, ugyan már...
Fullra nem érdekel. Én már nagyon régóta egy szavát nem hiszem el annak az embernek.
3/9 anonim válasza:
Minek nézném, telexen elolvasom az összefoglalót oszt kész
4/9 anonim válasza:
Semmi újat nem tud már mondani. Ugyanazokat a panelokat lövi el mindig. USA-Nyugat hanyatlik, Kína a jövő, csúnya Brüsszel, migráncs, támadnak minket,de mi nem hagyjuk magunkat, Oroszország jó partner. Ez kell a csorgó nyálú birkáinak.
5/9 anonim válasza:
csak többes szám 1. személyben beszélt
6/9 anonim válasza:
Ez a faszi látványosan épül le szellemileg!
7/9 readymix válasza:
Gyenge kapálódzás a pöcegödör felszínén, amibe belevezette az országot. Mellesleg megérdemeljük.
8/9 anonim válasza:
Szörnyű egy beszéd volt - szerintem kezdenek elmenni nála otthonról!
A csehek már hisztiznek, mert annyi baromságot hordott össze!
Ja, és: minden szuper lesz jövőre...
Úgy mint az Újpest bajnok: majd jövőre, mindig jövőre...
9/9 anonim válasza:
Én vègignéztem, és tetszett.
Csak sokaknak fáj az igazság.
Ha egyszer bukna a Viktor, akkor az ellenzékesek is hamar rájönnének, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!