Holnap mond beszédet Tusványoson Orbán Viktor, előre borítékolható retorika lesz megint?
Gondolom egy kis mix lesz majd, migránsok, Brüsszel, háború, és még Soros stb.
Ezt a fidesz fanok soha nem unják meg?
Tesókám, iq80-as gyökerekről beszélgetünk. Nem unják.
Sőt, szeretik, kivánják a jobbágylétet.
Hagyni kell őket.
-Meg kell állítani a migrációt.
-Azonnali tűzszünetre és a háború befejezésére van szükség.
-Az ellenzék háborúpárti.
-Migránsok
-Brüsszel
-Soros
-Gyurcsány
Azért nem mindig előre borítékolható! Amikor ideszomorodik évente egyszer, Erdélybe, általában a legvadabb marhaságokat és a legdurvább terveit mondja el, mert azt hiszi, ott nem látja-hallja a világsajtó.
Persze, elbüfögi az otthoni kötelező paneleket és filmidézetes közhelyeket is, meg pucsít egyet a székelység felé, de azért nem mindig előrelátható, amit mond.
Én a tavalyi, egészen elmebeteg, nyíltan rasszista beszédétől teljesen elszédültem!
Mikor az az idióta elkezdett itt, pont ITT (!) fajkeveredésről beszélni, meg Európán kívüli fajokról, azt hittem, nem jól hallok!
De 2015-ben is meglepett, amikor kijelentette, hogy a világban a követendő példaországok a kommunista Kína, a putyini Oroszország és az iszlamista Törökország, meg kijelentette, hogy Magyarország mostantól illiberális állam!
Csak tudnám, miért nem otthon pofázza ezeket a vérlázító kreténségeket...
Kedves székely testvérek!
Ne haragudjatok, hogy csak egy ilyen silány miniszterelnököt tudunk prezentálni, aki nem csak minket, hanem titeket is éget egész Európában - pillanatnyilag csak egy ilyenre futotta!
Ha hülyeséget beszél, rúgjátok ki nyugodtan, mi nem fogunk reklamálni!
Tartsatok ki: még egy nap, és megszabadultok tőle... Jó nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!