Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hadházy miért jár egy 30...

Hadházy miért jár egy 30 milliós autóval?

Figyelt kérdés
Ez rendben van?

2023. júl. 22. 08:37
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
2023. júl. 22. 09:52
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

Hol prédikálta azt, hogy egy politikus aki állatorvosként praktizál, ne engedhetne meg Magának egy 30 millás autót? Mutasd ezt meg! Ő max arról beszélt, hogy van szegénység az Országban és a legtöbb Ember nem engedheti meg Magának ezt, főleg az átlagos munkás osztályból? Vagy szerinted ebben nincs igaza? Te megengedhetsz Magadnak egy 5-10 millás autót? Én speciel nem, és a baráti-ismerős köröm jelentős része sem, persze akadnak kivételek. De ettől Ő még miért ne járhatna ilyennel? Vagy szerinted Ő is egy átlagos, hétköznapi robotmunkás?

De akkor ez kb olyan, hogy Te sem beszélhetsz arról, hogy Etiópiában micsoda éhínség van, miközben tolod az arcodba a pizzát, a pizza szélét meg dobod ki a kukába. Miért függ össze a kettő? Te miért innál bort és prédikálnál vizet azzal, ha egy pizza mellett beszélnél arról, hogy milyen szar Afrikában a sok millió éhezőnek?

2023. júl. 22. 09:53
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

Igen, rendben van...feltéve hogy nem lopta, vagy nem közpénzből tömték ki.

És ezzel nem prédikál vizet és nem iszik bort. Így jó?

2023. júl. 22. 09:55
 34/51 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor összegezve. Ha kedvelem az illetőt járhat luxusautóval, ha nem kedvelem akkor nem járhat azzal.

Titeket pont ugyanolyan baleknak néznek és megvezetnek mint a Fidesz a saját szavazóit.

Most lehet hőbörögni ;)

Sziasztok

2023. júl. 22. 09:56
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdés még egyszer,

Hadházy miért jár egy 30 milliós autóval?

Ez rendben van?" Miért ne lenne rendben?

Szentlőrincen is van aki Tesla-val jár meg Mustanggal Porsche-val, Pécsen meg aztán pláne, a 30-nál drágább Merciket sem ritkán látni, pedig ez Pécs, és megmerem kockáztatni, hogy még csak nem is politikusok ülnek ezekben az autókban. Akkor egy politikus miért ne engedhetné meg ezt Magának? Egy politikusnak aki mellette még állatorvos is 30 milla az nem egy olyan brutálisan nagy összeg, főleg, mint írtam, valszeg az előző autóját is eladta.

Ő nem azt állította, hogy a politikusok éheznek és azok nem engedhetik meg Maguknak a drága autót, Ő a szegényebb, munkás rétegről beszélt.

2023. júl. 22. 09:57
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
"Rendben, akkor összegezve. Ha kedvelem az illetőt járhat luxusautóval, ha nem kedvelem akkor nem járhat azzal." Ezt csak Te állítod. felőlem az összes politikus olyan autóval jár amilyennel csak akar. Nekik ez aprópénz. Ezen nem értem, hogy bármelyik oldalon is miért kéne felháborodni. Nem értem az összefüggést az autójuk és az között amiről beszélnek. Akkor a szegény emberek problémájáról csak egy olyan beszélhet aki egy lerúgott Lada-val jár minden nap? Melyik politikust látod 10 milliós autónál olcsóbban? Szerintem nagyon egyiket sem, akkor ebből következik, hogy egyik politikus sem beszélhet a szegénységről, az összes politikus csak a felső tízezer problémáival kampányolhat, mert nem hitelesek a kisemberek problémáihoz? Egy ilyen arisztokrata rendű országot akarsz?
2023. júl. 22. 10:03
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

A metropol cikke szerint lízingeli, azaz az autó nincs még kifizetve és még 2-3 évig nem is lesz.

Állatorvos,országgyűlési képviselő, furcsa lenne ha nem bírná a lízinget fizetni - ha cégesnek vette akkor még az áfa is visszajön.

Ez a "luxusautó" egy VW Multivan, ami semmivel nem drágább mint egy normálisan felszerelt új BMW 520d...

Az ország szégyene, hogy a Németországban családi autónak számító Multivan nálunk hírértékkel rendelkező luxusautónak számít. Nem ez a VW a luxus, hanem a LV táskák, 5-6 milliós Rolexek, milliárdos lakás New Yorkban, a Ferrari gyűjtemény...

VW luxusautó... xD

2023. júl. 22. 10:07
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
Volks Wagen - a nevében is benne van, hogy csak az elit réteg engedheti meg Magának. :) (( Amúgy most komolyan egy VW az autó? Én lehajtott fejjel megvallom, nem néztem utána ennek a "hírnek", de Én azért legalább valami Mergát képzeltem el. Egy népautót egy politikus mellett luxusautónak nevezni valóban kissé kabaré. :) Azért ennyire nem csóró a kis Országunk, hogy ilyen nagy hírverést kelljen csapni egy VW mellé. ))
2023. júl. 22. 10:12
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
Amikor autót vett, akkor nem volt több pénze kocsira.
2023. júl. 22. 10:16
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

"A Metropol szerint Hadházy új autója egy Volkswagen T7 Multivan Style RT Plug-In Hybrid, amelynek az alapára 26 522 680 forint. A lap az autót biztosító lízingcégtől megtudta, hogy Hadházy luxusautója a krómozott díszcsíkkal, sötétített ablaküveggel, reflexezüst metál kivitelben, speciális Toshima sötétszürke, 18 colos könnyűfém felnivel együtt legkevesebb 27 348 180 forintba kerül."

[link]

A luxusautó xD

Lázár Jánosnak 14 éve egy Audi S8-on volt lézerblokkoló, amiből mini botrány lett. Az az S8 már akkor is kétszer annyi volt, mint ez a VW ma :)

2023. júl. 22. 10:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!