Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudják minden évben...

Miért hazudják minden évben azt, hogy 35.000-en voltak a Pride-on?

Figyelt kérdés

[link]

Távlati képek tavaly sem készültek, talán nem véletlenül. A Hősök terén épp csak a szélén vonultak végig pár percig, nekem nagyjából 10.000 embernél többnek egyáltalán nem tűnt a menet. A rabszolgatörvény elleni tüntetésen voltam legutóbb, ott voltak ennyien és megtöltötték majdnem az egész teret.

2023. júl. 21. 19:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Nem tök mindegy mennyien voltak.
2023. júl. 21. 19:24
 2/18 anonim ***** válasza:
28%
Ha hetero felvonulás lenne az ellen lenne felzúdulás vagy simán elfogadnák az emberek?
2023. júl. 21. 19:25
 3/18 anonim ***** válasza:
24%

2

Oolyan nincs hogy hetero felvonulás!

2023. júl. 21. 19:29
 4/18 anonim ***** válasza:
18%

Szokásos balibsi taktika!

Ugyanaz mikor a Dollármédiában leírják "milyen sokan" tüntetnek - vagy mennek el egy baloldali rendezvényre - közben szokás szerint a fele sem igaz.

Az az még fele annyian sem voltak.

2023. júl. 21. 19:29
 5/18 anonim ***** válasza:
39%
Mi jelentősége van annak, hogy hányan voltak? A lényeg, hogy egy bejelentett rendezvény volt, bejelentett helyszínen, és kész. Joguk van hozzá nekik is.
2023. júl. 21. 19:41
 6/18 A kérdező kommentje:
Azért nem tökmindegy, mert jól megmutatja, hogy milyen önbizalomhiányos hazug emberek a másságuk mellett.
2023. júl. 21. 20:33
 7/18 anonim ***** válasza:
70%

#6 Mármint kicsodák? Biztos nem az egyes felvonulók állították magukról, hogy 40 ezren vannak. Egyáltalán: ki állította? És te honnan tudod, hányan voltak valójában?

Én nem vitatom, hogy igazad van, kérdező, mert nem voltam ott. Biztos a kamion tetejéről, ahol te táncoltál, könnyebben meg lehetett számolni a résztvevőket! :-))))))

2023. júl. 21. 21:43
 8/18 anonim ***** válasza:
38%
Nem volna lehetetlen megszámolni. Valahová elhelyezni 20-30 kaput, amin egyesével lehet átmenni. Vagy akár dronnal végigfotozni a menetet, és megfelelő programmal kb megszámolni. Plusz minusz ezres pontoság elég lenne.
2023. júl. 21. 22:44
 9/18 anonim ***** válasza:
68%

A hősök tere területe huszonezer négyzetméter, magyarán a 10 ezer amit te állítasz egy nagyon durva alábecslés. Egyébként egyáltalán nem sok 35 ezer ember és nagyon kicsi helyen elfér. Pl voltál már nagyobb stadionba, mint a puskás? Egyáltalán nem tűnik nagynak mikor ott vagy és egyáltalán nem lehet felfogni, hogy 60-90ezer ember van itt.

Ettől függetlenül a 35 ezer biztosan felső becslés, a tiéd meg biztosan alsó:D mint mindig, most is középen lehet valahol az igazság.

2023. júl. 22. 03:02
 10/18 anonim ***** válasza:
51%

Én nem bántom a prideosokat.

Sokkal becsületesebb emberek, mint a homofóbok.

2023. júl. 22. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!