Miért hazudják minden évben azt, hogy 35.000-en voltak a Pride-on?
Távlati képek tavaly sem készültek, talán nem véletlenül. A Hősök terén épp csak a szélén vonultak végig pár percig, nekem nagyjából 10.000 embernél többnek egyáltalán nem tűnt a menet. A rabszolgatörvény elleni tüntetésen voltam legutóbb, ott voltak ennyien és megtöltötték majdnem az egész teret.
2
Oolyan nincs hogy hetero felvonulás!
Szokásos balibsi taktika!
Ugyanaz mikor a Dollármédiában leírják "milyen sokan" tüntetnek - vagy mennek el egy baloldali rendezvényre - közben szokás szerint a fele sem igaz.
Az az még fele annyian sem voltak.
#6 Mármint kicsodák? Biztos nem az egyes felvonulók állították magukról, hogy 40 ezren vannak. Egyáltalán: ki állította? És te honnan tudod, hányan voltak valójában?
Én nem vitatom, hogy igazad van, kérdező, mert nem voltam ott. Biztos a kamion tetejéről, ahol te táncoltál, könnyebben meg lehetett számolni a résztvevőket! :-))))))
A hősök tere területe huszonezer négyzetméter, magyarán a 10 ezer amit te állítasz egy nagyon durva alábecslés. Egyébként egyáltalán nem sok 35 ezer ember és nagyon kicsi helyen elfér. Pl voltál már nagyobb stadionba, mint a puskás? Egyáltalán nem tűnik nagynak mikor ott vagy és egyáltalán nem lehet felfogni, hogy 60-90ezer ember van itt.
Ettől függetlenül a 35 ezer biztosan felső becslés, a tiéd meg biztosan alsó:D mint mindig, most is középen lehet valahol az igazság.
Én nem bántom a prideosokat.
Sokkal becsületesebb emberek, mint a homofóbok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!