Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy megint a...

Miért van az, hogy megint a liberálisok verik a hisztit azon, hogy fóliázzák az LMBTQ könyveket, de eközben a saját szemükben nem látják a gerendát?

Figyelt kérdés

Ezen megy hetek óta a perpatvar, hogy a Libri saját döntése nyomán lefóliázott pár nyomorult LMBTQ könyvet, a Líra meg bírságot kapott, mert egy szexualitást(melegséget) propagáló könyvet áthelyeztek a gyerekpolcról a felnőtt részlegre... Semmit nem tiltottak be, továbbra is megvásárolható minden, pusztán a gyerekektől van némileg védve az, ami nem a kezükbe való.

Ehhez képest nyugaton klasszikusokat cenzúráznak (Agatha Christie), sőt szövegeket írnak át regényekben (James Bond), írókat karaktergyilkolnak (Rowling), csak mert az nem felel meg a hisztibaloldal hiperérzékeny lelkivilágának. Újabban pedig egy államban már a Bibliát is betiltották.

Akkor most hol is nagyobb diktatúra?

2023. júl. 21. 17:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%

9-es, ti Magyarországon el vagytok borulva agyilag! Az, ha egy könyvesboltban szabadon megvásárolható egy könyv, NEM PROPAGANDA.

Az a propaganda, ha ezt az állam elkezdi szabályozni és politikát épít belőle!

Az meg egyenesen CENZÚRA, ha elkezdi betiltani!

Én se liberális, se magyarországi nem vagyok, se LMBTQ, de ami nálatok megy, az ELMEBAJ!

Hogy az iskolákból kitiltják a nekik nem tetsző dolgokat, már az is vad, de még elmegy!

De hogy az ÁLLAM betolja a pofáját a könyvesboltokba is és előbb lefóliáztat, aztán egyszerűen betilt neki nem tetsző tartalmú FELNŐTT könyveket, az AGYRÉM, az CENZÚRA!

A sok hülye meg tapsol neki és magyarázza a bizonyítványt!

Óriási a baj nálatok, komáim és az én pofám ég, erdélyi magyarként, hogy az anyaországom itt tart!

Azért küzdöttünk 30 évvel ezelőtt, hogy ne legyen cenzúra! (Jó ti pont nem, nektek Kádár is tökéletes volt meg a gulyáskommunizmus, de voltak országok, ahol forradalom volt és a vérüket áldozták a szabadságért az emberek!)

És tényleg eljuttok odáig, hogy az ÁLLAM eltávolíttat könyveket könyvesboltokból??? Normálisak vagytok ti még, vagy a propaganda teljesen átmosta már a tápos agyatokat???

Ilyen szerintetek megengedhető??? [link]

2023. júl. 21. 18:47
 12/12 anonim ***** válasza:
81%
Jó látni megint demokratikus berendezkedésű államunk működését. A hosszú jogalkotói munka során számos társadalmi egyeztetésen megérlelt, a szakértők által többszörösen felülvizsgált, a parlamenti viták során minden érintett felet meghallgatva és az állaspontjukat ütköztetve, majd gondosan mérlegelve, szerintem egy remek törvény született. Vagy nem.
2023. júl. 21. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!