Mi a véleményetek arról, hogy a főváros megemeli a BKK-vonaljegy árát?
#Budapest #vonaljegy #Karácsony Gergely #Budapesti Közlekedési Központ #Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr #o 1 g
2023. júl. 21. 14:07
21/37 anonim válasza:
Az infláció az egy ilyen buli, emelkednek az árak.
Lehet menni panaszkodni a csuti galandféreghez és kontár kúrmányához.
22/37 anonim válasza:
#20: A városi tömegközlekedésről beszéltem, hisz erről szólt a példa, amit felvetettek.
23/37 anonim válasza:
Volt szó az országos tömegközlekedésről is a válaszokban bőven.
Én arról beszéltem, hogy arról miért nehéz kimondani, hogy az éppen pont jó.
24/37 anonim válasza:
#23: Engem személy szerint tényleg nem érint, de azoknak, akik pl ingáznak, valóban jó lehet. Nekem ezt nem nehéz kimondani. Sőt, ha ezzel egy kicsit is növelni lehet például a vasutat használók körét, az mindenkinek jó.
25/37 anonim válasza:
Gergely is tojik a kisemberekre.
26/37 anonim válasza:
#25: Nem szeretem ezt a kisember kifejezést. De egyébként mi lenne a javaslatod? Oké, maradjon örökké a jelenlegi jegyár. De miből fizessék a tömegközlekedés működtetését és fejlesztését, ha mindennek az ára megnövekszik, a BKK-nál dolgozók is szeretnének fizetésemelést, de a források nem növekednek? Minden javaslatra nyitott vagyok.
27/37 anonim válasza:
Népszerűsítsék. Akkor többen fognak utazni, kevesebb pénzért.
28/37 anonim válasza:
Ahelyett hogy csökkentené az árakat mint máshol európában teszik itt is csak a mutyi megy.
29/37 anonim válasza:
Ennek a rekordmértékű inflációnak legalább a kétharmadát a csuti malac gazdád és a sleppje okozta, tehát ők a felelősek érte, hogy ennyire emelkednek az árak.
Normális kormányzás mellett a jegyárakat sem 100 Ft-al, hanem csak 30-al kellene megemelni.
30/37 anonim válasza:
Dobrev Klára nem emelné a jegy árakat, csak a béreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!