Mi a véleményetek arról, hogy a főváros megemeli a BKK-vonaljegy árát?
#Budapest #vonaljegy #Karácsony Gergely #Budapesti Közlekedési Központ #Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr #o 1 g
2023. júl. 21. 14:07
1/37 anonim válasza:
Semmi, a volán jegy 250ről 400 lett, a hév kiegészítő amiért eddig 310et fizettem 450 lett. Ezek nagyobb arányú emelések és még ezek is csak közelítik az inflációt.
2/37 anonim válasza:
Időszerű volt. A bérletek ára ugyanaz marad, szerintem ez is indokolt lenne, de politikai okok miatt ezt nem lépik meg.
3/37 anonim válasza:
Most ez valami Megafonos tanfolyamnak a házi feladata, hogy mindenkinek ki kell írni egy Karácsonyos kérdést? Osztályozzák, vagy krumplit kaptok érte?
4/37 anonim válasza:
Minden drágul, törvényszerű, hogy a jegyek ára is.
5/37 A kérdező kommentje:
#3 Ellenzéki vagyok.
2023. júl. 21. 14:16
6/37 anonim válasza:
Orbán éra alatt szinte semmit nem emeltek a tömegközlekedésben, Feri alatt kéthavonta változtak a bérletárak .
Most kommunista szemlélet van.
7/37 anonim válasza:
14 éven aluliaknak ingyenes, ezt a kiesést meg a lopásokat valamiből finanszírozni kell.
9/37 anonim válasza:
"Orbán éra alatt szinte semmit nem emeltek a tömegközlekedésben"
Most is Orbán éra van, te hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!