Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha olyan rossz az anyagi...

Ha olyan rossz az anyagi helyzete a magyaroknak, akkor hogyan lehetséges, hogy a statisztikai adatok alapján egyre több pénz van befektetve és egyre nagyobb a családok megtakarítása?

Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 20:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a NER-lovagok vagyongyarapodása idén is megdobja a statisztikát. De ettől még az átlagembernek nem lesz több pénze.

Nemrég én olyanokat olvastam, hogy a Balatonon 40%-kal csökkent a turisták száma tavaly ilyenkorhoz képest. Namost, ezeknek egy része lehet, hogy Horvátországba ment, de másik része szerintem sehova. Na, nekik biztosan nem nőttek a megtakarításaik.

2023. júl. 20. 20:57
 12/31 anonim ***** válasza:
94%

#11 Máshol meg azt írták, hogy a magyar családok 50%-nak nincs pénze nyaralásra.

Manapság már egy egynapos fürdőbe elmenni is szinte luxus egy családnak, olyan árak vannak.

2023. júl. 20. 21:22
 13/31 anonim ***** válasza:
90%
Már megint ez átlag amibe mindenki bele tartozik csak aki itt él az nem.A covid után aki bármit elhisz az idiota.
2023. júl. 20. 22:26
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
13: egyelőre semmi forrást sem adott a kérdező az állítására, úgyhogy lehet, hogy csak hazudott egy nagyot
2023. júl. 20. 22:33
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
De aki nem dolgozik, az mégis hogyan szeretne bárhová is eljutni? Főleg, ha nem is akar dolgozni, vagy egyszerűen képzetlen.
2023. júl. 20. 23:33
 16/31 anonim ***** válasza:
92%

Ezt te honnan sz*ptad ki, hogy nem dolgoznak az emberek és azért vannak az anyagi problémáik?

Még ha egy elvakult kormányszimpatizáns vagy, akkor is be kell látnod, hogy tényszerint ostobaságot írtál.

A kormány mindig azzal dicsekszik, hogy milyen iszonyatosan magas szinten van az országban a foglalkoztatottság aránya a lakosságban, tehát azt már tudjuk, hogy a munkaképes lakosság többsége dolgozik.Akkor hogy van az, hogy mégis más statisztikákban meg az jön ki, hogy sokkal nagyobb arányú a nélkülözők, a nyaralni menni, vásárolni nem tudó emberek aránya, mint a dolgozóké?Az élelmiszerboltok forgalma is durván csökkent, nyaralásra nincs pénz.Ezek elérhető statisztikai adatok.De hogy???Mikor az emberek többsége DOLGOZIK.Na, ezen törd a buksidat.

2023. júl. 21. 00:14
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű: minden regisztrált munkanélkülit sz@r közmunkára kötelezünk nettó 60 ezerért ... Aki elvállalja foglalkoztatott lesz, aki nem, szépen töröljük a rendszerből. Így nem jelennek meg a statisztikában, amikor megnézzük tavaly mennyi volt a munkanélküliség és idén mennyi. Idén sokkal kevesebb lesz. Érdemes lenne olyan statisztikát is kérdezni, melyben a foglalkoztatottak, a regisztrált és a NEM REGISZTRALT munkanélküliek is megjelennek. Érdekes adatok lennének...
2023. júl. 21. 00:27
 18/31 anonim ***** válasza:
90%
#17 Az oké, de itt az előző hozzászóló azt állította, hogy csak annak van anyagi problémája, aki nem dolgozik.Pedig az ország 50 százalékának vannak megélhetési gondja, még ha ki is vesszük a közmunkásokat, akkor is be kell látni, nem azért élnek szarul az emberek, mert nem dolgoznak.
2023. júl. 21. 00:34
 19/31 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem nem ezt mondta az előttem szóló.
2023. júl. 21. 00:40
 20/31 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem meg erre utalt a #15-ös hozzászóló.
2023. júl. 21. 02:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!