Ha olyan rossz az anyagi helyzete a magyaroknak, akkor hogyan lehetséges, hogy a statisztikai adatok alapján egyre több pénz van befektetve és egyre nagyobb a családok megtakarítása?
Nyilván a NER-lovagok vagyongyarapodása idén is megdobja a statisztikát. De ettől még az átlagembernek nem lesz több pénze.
Nemrég én olyanokat olvastam, hogy a Balatonon 40%-kal csökkent a turisták száma tavaly ilyenkorhoz képest. Namost, ezeknek egy része lehet, hogy Horvátországba ment, de másik része szerintem sehova. Na, nekik biztosan nem nőttek a megtakarításaik.
#11 Máshol meg azt írták, hogy a magyar családok 50%-nak nincs pénze nyaralásra.
Manapság már egy egynapos fürdőbe elmenni is szinte luxus egy családnak, olyan árak vannak.
Ezt te honnan sz*ptad ki, hogy nem dolgoznak az emberek és azért vannak az anyagi problémáik?
Még ha egy elvakult kormányszimpatizáns vagy, akkor is be kell látnod, hogy tényszerint ostobaságot írtál.
A kormány mindig azzal dicsekszik, hogy milyen iszonyatosan magas szinten van az országban a foglalkoztatottság aránya a lakosságban, tehát azt már tudjuk, hogy a munkaképes lakosság többsége dolgozik.Akkor hogy van az, hogy mégis más statisztikákban meg az jön ki, hogy sokkal nagyobb arányú a nélkülözők, a nyaralni menni, vásárolni nem tudó emberek aránya, mint a dolgozóké?Az élelmiszerboltok forgalma is durván csökkent, nyaralásra nincs pénz.Ezek elérhető statisztikai adatok.De hogy???Mikor az emberek többsége DOLGOZIK.Na, ezen törd a buksidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!